Σοφία Δανέζη: «Σπάει» τη σιωπή της μετά το τέλος του Big Brother

Τι ανέβασε η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Δανέζη: «Σπάει» τη σιωπή της μετά το τέλος του Big Brother

Λίγο μετά το τέλος του Big Brother και την κατάληψη της δεύτερης θέσης, η Σοφία Δανέζη αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να κάνει την πρώτη της ανάρτηση προκειμένου να ευχαριστήσει το κοινό που την στήριξε μέσα στο ριάλιτι.

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε στην τελική δυάδα με την Άννα Μαρία ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το έπαθλο. Παρόλα αυτά φάνηκε να είναι πολύ χαρούμενη που θα επέστρεφε στους δικούς της ανθρώπους και στους φίλους της.

«Ένα όμορφο και περίεργο ταξίδι έφτασε στο τέλος του... Σας ευχαριστώ από καρδιάς», έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Σοφία Δανέζη Big Brother

Big Brother: Η ταυτότητα της Σοφίας Δανέζη - Τι αναγράφει στην ηλικία

Αποκάλυψη τώρα για μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Big Brother, την Σοφία Δανέζη! Ποια είναι η ηλικία της, ποιος ο τόπος καταγωγής της; Στην δημοσιότητα έρχεται η ταυτότητά της που τα μαρτυράει όλα!

Η Σοφία Δανέζη είναι τραγουδίστρια και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Έχει κάνει επανεκτέλεση του τραγούδι “Βρήκα το κλειδί”, σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους της Εύης Δρούτσας.

Το Youweekly.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας την ταυτότητα της Σοφίας Δανέζη

Σοφίας Δανέζη Big brother ταυτοτητα

Γεννημένη λοιπόν στις 21 Απριλίου του 1988... Είναι 32 χρονών!

Το πραγματικό όνομα της Σοφίας Δανέζη

Η Σοφία Δανέζη δεν λέγεται Δανέζη αφού ως μια νέα... Δέσποινα Βανδή έχει αλλάξει το επίθετό της! Το πραγματικό της όνομα λοιπόν, σύμφωνα πάντα με την διαδικτυακή εκπομπή GR Xpress με τον Θοδωρή Ρακιντζή είναι Σοφία Αχπατζίδου και πρόκειται για Ελληνίδα πόντια που κατάγεται από το Καζακστάν.

Μάλιστα αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν είναι πως η Σοφία Δανέζη είχε πάρει μέρος και σε άλλο show της ελληνικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα στο Dream Show στο οποίο είχε αποτύχει! Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε δώσει τότε είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα πήγαινε ποτέ σε κάποιο ριάλιτι που θα εκτεθεί η προσωπική της ζωή! Αμ δε... Είδατε πως αλλάζουν οι καιροί;