Big Brother: Αδιαφόρησαν οι παίκτες με τη νίκη της Άννας Μαρίας - Τη χαιρέτησαν μόνο τρεις

Όλο το παρασκήνιο του τελικού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αδιαφόρησαν οι παίκτες με τη νίκη της Άννας Μαρίας - Τη χαιρέτησαν μόνο τρεις

Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα μετέδωσε όλο το παρασκήνιο από τον λαμπερό τελικό του Big Brother και μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι παίκτες αδιαφόρησαν πλήρως με τη νίκη της Άννας Μαρία ενώ οι μόνοι 3 που την χαιρέτησαν, ήταν οι δίδυμοι και η Ραμόνα.

Η νίκη της Άννας Μαρίας ήταν σε κάθε περίπτωση αναμενόμενη, κάτι που σχολίασε και η Σοφία κατά την ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη.

Όταν ωστόσο βρέθηκε στο πλατό προκειμένου να παραλάβει το έπαθλό της, οι μόνοι που την πλησίασαν ήταν ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής, οι οποίοι μάλιστα τη σήκωσαν στον αέρα.

«Έλειπαν τρεις παίκτες από τον τελικό, ο Νίκος, η Βασιλική και ο Βλαδίμηρος. Μόνο οι δίδυμοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο πλευρό της Άννας Μαρίας και έδειξαν να χαίρονται με τη νίκη της. Όσο ήμασταν εμείς έξω, κανείς άλλος δεν την πλησίασε.

Αλλά εγώ είδα μόνο τους δίδυμους να είναι δίπλα της και να την αγκαλιάζουν και να χαίρονται μόνο αυτοί τη μεγάλη νίκη της Άννας Μαρίας. Οι υπόλοιποι ήταν σαν αόρατοι, σαν να μην έγινε ποτέ ο τελικός», είπε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Άννα Μαρία δίδυμοι

Στη συνέχεια ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε ότι έλαβε μήνυμα που έλεγε ότι την πλησίασε και η Ραμόνα για να την αγκαλιάσει.

Τι δήλωσε η Άννα Μαρία μετά τη νίκη της στο Big Brother

«Δεν τα έχω βάλει ποτέ κάτω. Να μην ξεχνάτε ποτέ από πού ξεκινάτε. Δε θέλω να αποχωριστώ το σπίτι. Εκεί έζησα πολύ έντονες στιγμές. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα με αγαπήσουν κάποια στιγμή, εγώ πάντως τα αγάπησα. Ο καθένας τους έχει μία αξία και ο κόσμος πρέπει να τις αναγνωρίσει. Εγώ έχω αξίες και ποτέ δεν τις πρόδωσα. Για τον κόσμο που με ψήφισε, το ευχαριστώ είναι λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα που έδειξε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ξεκαθάρισε πως μετά τη νίκη της, οι μόνοι παίκτες που πλησίασαν την Άννα Μαρία ήταν οι δίδυμοι. Τι τηλεθέαση σημείωσε ωστόσο χθες το Big Brother; Δείτε εδώ.