The Bachelor: Η Βίβιαν έριξε τη «σπόντα» της για τον Βασιλάκο

Το μήνυμα όλο νόημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Βίβιαν έριξε τη «σπόντα» της για τον Βασιλάκο

Δύο μέρες πέρασαν από την ημέρα του μεγάλου τελικού του The Bachelor και η Βίβιαν αποφάσισε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έριξε τη δική της «σπόντα» για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Βίβιαν ήταν μία από τις δύο φιναλίστ, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του περιζήτητου εργένη ο οποίος κατέληξε με τη Νικολέττα αν και οι φήμες τους θέλουν χωρισμένους μετά το τέλος του ριάλιτι.

Η Βίβιαν από τη μεριά της διαχειρίστηκε την ήττα της, αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη και κατέληξε στο ότι πρέπει να προχωρήσει παρακάτω και να περάσει σε ένα άλλο στάδιο στη ζωή της.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία, πάνω στην οποία έγραψε: «Θαυμαστά παπούτσια, όμως εμένα με στενεύουν, είπε και έφυγε ξυπόλητη».

Βίβιαν The Bachelor

Πέρα από τη Βίβιαν, θέση για τη νικήτρια πήρε και η Έλενα Μπάση

Λίγο μετά τον τελικό του The Bachelor, η Έλενα Μπάση θέλησε να πάρει θέση και να κάνει το δικό της σχόλιο για τη νίκη της Νικολέττας Τσομπανίδου, υπενθυμίζοντας σε κάθε περίπτωση στον Παναγιώτη Βασιλάκο την παρουσία της.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη του The Bachelor. Η Έλενα Μπάση έκλεψε τις εντυπώσεις και παρόλο που δεν κέρδισε την καρδιά του Βασιλάκου, κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Η τραγουδίστρια σχολίασε κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Νικολέττα μετά από τη νίκη της και της έδωσε τα συγχαρητήριά της.

«Το ένιωθα πως θα καταλήγατε μαζί στο τέλος! Χαιρομαι που έκανες την σωστή επιλογή Παναγιώτη μου και εσυ Μουλωχτακι μου αυτά που «έπρεπε» ! Από δω και πέρα ότι θέλει ο Θεός !Η πρόταση μου φυσικά ισχύει !!!Σας αγαπώ !!!», έγραψε σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Νικολέττας η Έλενα Μπάση.

The Bachelor Έλενα Μπάση