Σε νέο ριάλιτι μετά το GNTM 3 ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά

Σε ποιο κανάλι θα τους δούμε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε νέο ριάλιτι μετά το GNTM 3 ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά

Το ζευγάρι που προέκυψε από τον τελευταίο κύκλο του GNTM, ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά, ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους σε ένα νέο ριάλιτι που πρόκειται να βγει στον αέρα σε λίγο καιρό, τη Μάχη των Ζευγαριών.

Τα δύο νεαρά μοντέλα ήρθαν πολύ κοντά όσο βρίσκονταν μαζί στο σπίτι του GNTM 3, και όπως ομολόγησαν εξακολουθούν να είναι μαζί ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Έτσι όπως έγινε γνωστό, ο ALPHΑ σκοπεύει να βγάλει το συγκεκριμένο ριάλιτι για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε στο πρόγραμμα το The Bachelor, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, αναμένεται να δούμε μερικά λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόραση.

Έτσι ανάμεσα στα ονόματα αυτά βρίσκονται και αυτά της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο, που είναι νέοι, ωραίοι και στην συγκεκριμένη φάση έχουν μεγάλη πέραση στο τηλεοπτικό κοινό αφού αγαπήθηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι μόδας.

Αιμιλιάνο Μάρκου Μαριαγάπη Ξυπολιά

Βέβαια δεν έχει γίνει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση από τον ALPHA για το αν πρόκειται να δούμε όντως στο ριάλιτι, ζευγάρια από την ελληνική showbiz.

Τι είναι η μάχη των ζευγαριών όπου θα δούμε τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο

Το The Bachelor έφτασε στο τέλος του για φέτος αν και ήδη ανακοινώθηκε η νέα σεζόν του πολυσυζητημένου ριάλιτι. Προς το παρόν ωστόσο τη θέση του στον ALPHA πρόκειται να πάρει η «Μάχη των Ζευγαριών».

Το ριάλιτι του έρωτα «έπιασε» στο κανάλι και έτσι ο APLHA αποφάσισε να να προχωρήσει με ένα νέο πρότζεκτ που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση.

Πρόκειται για ένα format που θυμίζει αρκετά Survivor, μόνο που σε αυτό συμμετέχουν ζευγάρια που θα περνούν δύσκολες δοκιμασίες μαζί.

Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια ζουν σε μία βίλα και αναμετρούνται σε κάθε είδους πρόκληση. Στο τέλος θα μείνει ένα μόνο ζευγάρι, το οποίο θα αναδειχτεί ζευγάρι της χρονιάς και θα κερδίσει ως και 100.000 ευρώ.