Συγκίνησε η Παρθένα Χοροζίδου για τη συμβουλή που δέχθηκε από τον Κώστα Βουτσά

Όλα όσα είπε στο Έλα Χαμογέλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Παρθένα Χοροζίδου για τη συμβουλή που δέχθηκε από τον Κώστα Βουτσά

Η Παρθένα Χοροζίδου εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμβουλή που της είχε δώσει ο Κώστας Βουτσάς όταν συνεργάστηκαν, με τα λόγια της να προκαλούν συγκίνηση στο πλατό.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US, στην καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής αλλά και στη συμμετοχή της στο YFSF.

Παρθένα Χοροζίδου Κώστας Βουτσάς

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τη ρώτησε για μία συμβουλή που της είχε δώσει ένας δάσκαλός της, αναφέρθηκε στον Κώστα Βουτσά, ο οποίος της είχε μιλήσει για τον τρόπο πρέπει να αντιμετωπίζει τον σκηνοθέτη της.

Η Παρθένα Χοροζίδου επίσης δεν έκρυψε την επιθυμία της να κάνει κάποια στιγμή κάποιον δραματικό ρόλο στο μέλλον μιας και μέχρι στιγμής την έχουμε δει στην κωμωδία.

Λίγα λόγια για την Παρθένα Χοροζίδου και την καριέρα της

Η Παρθένα Χοροζίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Αφού ενηλικιώθηκε, έλαβε μέρος σε μία οντισιόν για την παράσταση ''Πλούτος'' του Αριστοφάνη στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καβάλας από τον Σταμάτη Κραουνάκη, όπου και επιλέχθηκε. Αυτό την εισήγαγε στον κόσμο της υποκριτικής. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη και στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο.

Στα επόμενα χρόνια, συνεργάστηκε στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο με πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες, όπως τους Αλέξανδρο Ρήγα, Δημήτρη Αποστόλου, Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.