My Style Rocks: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Πήρε τα 30.000 ευρώ

Ήταν αναμενόμενο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Πήρε τα 30.000 ευρώ

Σήμερα το απόγευμα είδαμε τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks. Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, τα οποία ήταν ένας συνδυασμός από την βαθμολογία που έδωσαν οι κριτές αλλά και από τη βαθμολογία του κοινού και έτσι, νικήτρια αναδείχθηκε η Αρετή Λις.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Τζένη Γεωργιάδου, μία παίκτρια που πολλοί περίμεναν πως θα αναδειχθεί νικήτρια του διαγωνισμού, ενώ στην τελική δυάδα ήταν ο Μηνάς Αηδόνης και η Αρετή Λις, οι δύο παίκτες δηλαδή που πήραν τον τελευταίο πόντο πριν από τον τελικό.

Και οι δύο παίκτες έδειξαν από την αρχή πως το στιλ τους ήταν ικανό να ξεχωρίσει, ενώ η Αρετή ήταν η μόνη κοπέλα που ήρθε από τον προηγούμενο κύκλο του διαγωνισμού.

Ο Αρετή Λις κερδίζει το έπαθλο αξίας 30.000€ και μαζί του, το στέμμα του νικητή του My Style Rocks.

My Style Rocks τελική δυάδα

Αρετή Λις: Η αλήθεια για την καταγωγή, την ηλικία και την ζωή της νικήτριας του My Style Rocks

Η Αρετή Λις είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks που έχει καταφέρει να απασχολήσει αρκετά με τις κόντρες και τον εκρηκτικό χαρακτήρα της στο παιχνίδι! Αλλά τι πραγματικά γνωρίζουμε για εκείνη και την ζωή της;

Ποια είναι η Αρετή Λις του My Style Rocks - Από που κατάγεται και ποια η ηλικία της

Η Αρετή Λις έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Γερμανία. Έχει σπουδάσει γερμανική Φιλολογία, άλλα δεν ασχολήθηκε ποτέ, μιας και την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα.

Η Αρετή έχει εργαστεί ως σερβιτόρα σε οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε να εργάζεται στη Ελλάδα, αλλά και στη Γερμανία, πάνω στον τομέα της μόδας, κυρίως διακοσμώντας βιτρίνες καταστημάτων. Έχει δουλέψει σε μπουτίκ στη Μύκονο στον τομέα των πωλήσεων και στο visual merchandise.

My Style Rocks Αρετή Λις

Έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις ως μοντέλο σε περιοδικά για γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Πλέον, έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας. Η Αρετή Λις δήλωσε συμμετοχή στο MSR για να δείξει σε όλους το ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο στυλ που πιστεύει ότι έχει.

Στο βίντεο με την παρουσίαση της είπε: “Είμαι η Αρετή Λις και είμαι από τη Γερμανία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία από μετανάστες γονείς. Το στυλ μου θα το χαρακτήριζα ανατρεπτικό και πολύ σύγχρονο. Έχω την τάση να συνδυάζω το κλασικό στυλ με πινελιές μοντέρνου”. Συνέχισε λέγοντας: “Σπούδασα Γερμανική φιλολογία άλλα δεν ασχολήθηκα ποτέ με το αντικείμενο. Ασχολήθηκα ως digital creator για Γερμανικές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μου είναι οι φωτογραφήσεις που έχω κάνει με σπορ αυτοκίνητα γερμανικών εταιριών και αυτό γιατί η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου πάθος”. -Τέλος είπε: “Σκοπός μου στο My style Rocks είναι η μη αναμενόμενες στιλιστικές επιλογές. Δεν μπορώ το βαρετό και συνηθισμένο λουκ στη ζωή μου. Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω το MSR γιατί το στυλ μου είναι αυθεντικό και μπορώ να εμψυχώνω και τις υπόλοιπες γυναίκες στο να το κάνουν αυτό.” Ποια είναι η ηλικία της; Η Αρετή Λις είναι 27 ετών.