My style rocks - highlights τελικού: Η "καυτή" Στικούδη, ο χορός της Χριστοπούλου και ο νικητής

Όσα είδαμε χθες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks - highlights τελικού: Η

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ο τελικός του My style rocks με τον μεγάλο νικητή να παίρνει τις 30.000€. Πριν ωστόσο την αποκάλυψη του ονόματος, είδαμε για πρώτη φορά στην σκηνή την Έλενα Χριστοπούλου να χορεύει, αλλά και την Κατερίνα Στικούδη να τραγουδά με μια "καυτή" εμφάνιση.

Όλα τα highlights του τελικού του My style rocks

Αναστάτωσε το πλατό του ΣΚΑΪ με τον χορό της η Έλενα Χριστοπούλου

Η αγαπημένη κριτής εμφανίστηκε με ένα μάξι φόρεμα με σκίσιμο και ψηλές γόβες, και την ώρα που έμπαινε στο πλατό ξεκίνησε να παίζει ένα κλασικό ταγκό.

Η Έλενα Χριστοπούλου χόρεψε μαζί με τον παρτενέρ της και η εμφάνισή της ήταν τόσο εντυπωσιακή που τόσο οι παίκτες όσο και οι υπόλοιπου κριτές μαζί με την Κατερίνα Στικούδη, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Λύγισαν Έρη και Αρετή - Τα λόγια που τις συγκίνησαν

Η Αρετή Λις και η Έρη Λώλη, μετά τις εμφανίσεις τους, δάκρυσαν με τα λόγια των κριτών. Συγκινημένες μίλησαν για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα. Ενώ σε κλάματα είχε ξεσπάσει και η Κάτια.

Έχασε τα λόγια του ο Κουδουνάρης με την Κάτια!

Μπορεί στο παιχνίδι να είδαμε τον Στέλιο Κουδουνάρη να αρπάζεται αρκετές φορές με την Κάτια Φουρτούνη στον «αέρα», όμως στον τελικό είδαμε τον κριτή να λυγίζει και να χάνει τα λόγια του.

Όταν η Κάτια ολοκλήρωσε την τελευταία της πασαρέλα και στάθηκε μπροστά στην επιτροπή, ο κριτής της αποκάλυψε πως όταν την είχε πρωτοδεί του είχε κάνει τρομερά κακή εντύπωση, όμως αυτό στην πορεία άλλαξε.

Η "καυτή" εμφάνιση της Κατερίνα Στικούδη

Με ένα λευκό κορμάκι τραγούδησε στο πλατό τις επιτυχίες της, ενώ αυτό που τράβηξε όλη την προσοχή ήταν το απίστευτο κορμί της, καθώς δεν άφησε και πολλά στην φαντασία.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Πήρε τα 30.000 ευρώ

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Τζένη Γεωργιάδου, μία παίκτρια που πολλοί περίμεναν πως θα αναδειχθεί νικήτρια του διαγωνισμού, ενώ στην τελική δυάδα ήταν ο Μηνάς Αηδόνης και η Αρετή Λις, οι δύο παίκτες δηλαδή που πήραν τον τελευταίο πόντο πριν από τον τελικό.

Και οι δύο παίκτες έδειξαν από την αρχή πως το στιλ τους ήταν ικανό να ξεχωρίσει, ενώ η Αρετή ήταν η μόνη κοπέλα που ήρθε από τον προηγούμενο κύκλο του διαγωνισμού.

Ο Αρετή Λις κερδίζει το έπαθλο αξίας 30.000€ και μαζί του, το στέμμα του νικητή του My Style Rocks.

My Style Rocks τελική δυάδα