Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Πυργίδη μετά το τέλος του Big Brother

Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά τα είπε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Πυργίδη μετά το τέλος του Big Brother

Το βράδυ της Παρασκευής το «Big Brother» έφτασε στο τέλος του, με τον Χάρη Βαρθακούρη να ανακοινώνει τη μεγάλη νικήτρια, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία πήρε την πρωτιά και φυσικά το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Στη δεύτερη θέση ήταν η Σοφία Δανέζη ενώ στην τρίτη ο Δημήτρης Πυργίδης.

Στο πρώτο του μήνυμα μετά το τέλος του «Big Brother», ο Δημήτρης Πυργίδης ανέβασε στο Instagram δυο φωτογραφίες από τον τελικό και έγραψε: «Big Brother 2020. Το τερματίσαμε. Το ανατινάξαμε. Ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματα, τα όμορφα λόγια και όλη τη στήριξη… Φιλιά πολλά. Χάοοοος».

Δημήτρης Πυργίδης Big Brother

Πυργίδης ανάρτηση για το Big Brother instagram

Πράγματα που δεν ξέραμε για τον Δημήτρη Πυργίδη του Big Brother

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας.

Τα δυνατά σημεία του Δημήτρη είναι η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητά του. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το…χάος!

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη”

Η μητέρα του είπε: “Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο, είναι αυτός που είναι, είναι αληθινός. Έχει σαν πρότυπο την οικογένεια, τη θρησκεία, την πατρίδα”

Ο Δημήτρης συνέχισε λέγοντας: “Με τους γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα’θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του Big Brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές. Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι έτοιμος για να τα ισοπεδώσω όλα. Κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών.