Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η αδερφή του Μελίνα - Δείτε την για πρώτη φορά

Πανικός από τα δεκάδες σχόλια και likes

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η αδερφή του Μελίνα - Δείτε την για πρώτη φορά

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με την αδερφή του, το οποίο έφερε και την αντίδραση της νύφης της, Ζέτας Μακρυπούλια.

Ο τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια για την Μελίνα Χατζηγιάννη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, όπως και εκείνος με την σειρά του την στηρίζει σε κάθε της επιλογή.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι της, όπου τραγουδούσε ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του:

Τραγουδώντας παρέα με τη Μελίνα!

Η αδελφή μου η Μελίνα είναι πολυπράγμων άνθρωπος. Από παιδί ξεχείλιζε από μέσα της η μουσική, τελικά έγινε εκπαιδευτικός στη δημοτική εκπαίδευση.

Τώρα στην Κύπρο τα δημοτικά σχολεία έχουν τις γιορτούλες τους, κι δάσκαλοι ετοιμάζουν για τα παιδιά τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Φυσικά όλα αυτά με τα ενδεικνυόμενα στην Κύπρο μέτρα έναντι της πανδημίας.
Στο βιντεάκι αυτό παρεισέφρησα λίγο απρόσκλητος λόγω της αγάπης μου στα ζώα για να χαϊδέψω τη μουσούδα του Ρούντολφ.

Μιχάλης Χατζηγιάννης instagram

Μιχάλης Χατζηγιάννης αδερφή

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσε τα πιο ευχάριστα νέα.

Λίγα λόγια για την αδερφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Μελίνα

Η Μελίνα Χατζηγιάννη είναι ιδιαίτερη δημοφιλής στο νησί της Αφροδίτης, όχι μόνο λόγω του αδελφού της, αλλά λόγω των προσωπικών της δραστηριοτήτων. Άτυπα εκείνη εκτελεί ακόμα και χρέη μάνατζερ του δημοφιλούς τραγουδιστή. Οργανώνει τις συναυλίες του και τον συμβουλεύει πώς να αποφεύγει κακοτοπιές. Οταν ο Μιχάλης βρεθεί στην Κύπρο, είναι η καλύτερή του να πηγαίνει μαζί της βόλτες, όπως όταν ήταν παιδιά.

Η Μελίνα Χατζηγιάννη ξεκίνησε με σπουδές στην υποκριτική και διέπρεψε σε παραστάσεις στην Κύπρο, αλλά αργότερα εγκατέλειψε το θέατρο για να ασχοληθεί με την άλλη μεγάλη της αγάπη, την εκπαίδευση. Την κέρδισε η φιλολογία. Εγινε δασκάλα σε Δημοτικό Σχολείο της Λευκωσίας.

Η Μελίνα χάρηκε πολύ όταν γνώρισε τη σύντροφο του αδελφού της, τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ηταν αμοιβαίο συναίσθημα που εξελίχθηκε σε στενή φιλία. Ζέτα και Μελίνα μιλούν ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, γιατί εκτός από τον Μιχάλη τούς συνδέει και η υποκριτική.