Αυτοί είναι οι δυο γιοι του Τάσου Αρνιακού - Μείναμε.. «κάγκελο»

Εσείς τους έχετε δει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτοί είναι οι δυο γιοι του Τάσου Αρνιακού - Μείναμε.. «κάγκελο»

Στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησαν οι δυο κούκλοι γιοι του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού.

Ο Σπύρος και Γιώργος Αρνιακός αναφέρθηκαν φυσικά στον πατέρα τους, ο οποίος μάλιστα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του, και είπαν χαρακτηριστικά:

«Βλέπουμε φανατικά τον πατέρα μας στην τηλεόραση και τον κριτικάρουμε. Σχολιάζουμε το κοστούμι που φοράει και τον πρόλογό του. Οι φίλοι μας μάς παίρνουν τηλέφωνο όταν θέλουν να πάνε κάπου, να ρωτήσουμε τον μπαμπά τι καιρό θα κάνει.

Είμαστε πολύ δεμένα αδέλφια. Έχουμε κοινά και διαφορετικά στοιχεία και με αλληλοσυμπληρώνει. Θαυμάζουμε τη μητέρα μας, έχει θυσιάσει την καριέρα της για μας» επισήμαναν τα δύο αδέρφια.

Μέσα σε όλα, ο Γιώργος Αρνιακός αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και 6 χρόνια ενώ ο Σπύρος, όντας ελεύθερος, δεν διστάζει να παίρνει συμβουλές από τον αδερφό του για τα προσωπικά του.

Αυτοί είναι οι δυο γιοι του Τάσου Αρνιακού

Τι έχει δηλώσει ο Τάσος Αρνιακός για τους γιους του

Ο μετεωρολόγος δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με τα social media παρά μόνο με το Internet που και αυτό το χρησιμοποιεί μόνο για τη δουλειά του. Οι δύο γιοι του, ο Γιώργος και ο Σπύρος, είναι αθλητές και μάλιστα πρωταθλητές κολύμβησης open water, ενώ και ο ίδιος ασκείται καθημερινά, περπατάει, παίζει μπάσκετ και κολυμπά.

Όπως είχε δηλώσει ο Τάσος Αρνιακός σε παλιότερη συνέντευξή του: «Ο αθλητισμός κάνει τα παιδιά μαχητές. Οι συνθήκες στις οποίες προπονούνται είναι δύσκολες, ωστόσο η Ελλάδα έχει να περιμένει μετάλλια και δόξες από τους αθλητές της».

Όσο για την πατρική συμβουλή που έχει δώσει στα παιδιά του, δείχνει το πόσο ισορροπημένος αλλά και ενθαρρυντικός πατέρας είναι: «Τους εξηγώ ότι δεν έχει σημασία τι δουλειά θα κάνεις, αλλά να είσαι καλός σε αυτήν κι ευτυχισμένος. Τότε μόνο θα πετύχεις.

Για παράδειγμα, ο Θεμιστοκλής, ήταν σκουπιδιάρης. Υπεύθυνος αποκομιδής απορριμμάτων στην Αθήνα. Και σε αυτό διέπρεψε».