Big Brother: Η Άννα Μαρία αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση με τον Πυργίδη - «Δεν το κρύβω.. Έχω πει ότι..»

Δεν μάσησε τα λόγια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Η Άννα Μαρία αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση με τον Πυργίδη - «Δεν το κρύβω.. Έχω πει ότι..»

Η Άννα Μαρία βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στο Love It και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη.

Η 36χρονη δικηγόρος κατάφερε να είναι η μεγάλη νικήτρια «Big Brother» και κέρδισε το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η ίδια, μετά το ξέσπασμα της για τους συμπαίκτες της, αποκάλυψε για πρώτη φορά στην Ιωάννα Μαλέσκου για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη.

Η Άννα Μαρία είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έγινε τίποτα με τον Μπέντζι. Αυτός ο άνθρωπος με έκανε και γελούσα. Δεν το κρύβω, το έχω πει. Αυτός είχε μια τρέλα. Εγώ έχω μια λογική τρέλα. Του έλεγα, “εσύ είσαι πραγματικά τρελός και κουζουλός”.

Μια από τις τελευταίες μέρες με άρπαξε και ήθελε να με κάνει στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με σήκωσε και με έβαλε πάνω στο δέντρο. Του έλεγα “είσαι παλαβός”. Με έκανε και γελούσα.

Έχω μάθει άσχημα πράγματα που έχει πει για μένα. Με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Είχα βγάλει τα συμπεράσματά μου για τους περισσότερους εκεί μέσα. Δεν έχω πέσει έξω. Μου τα είπαν τα fan clubs μου.

Θέλω να τους ευχαριστήσω. Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από όλο τον κόσμο. Με ενημερώνουν για όσα έγιναν στο παιχνίδι. Δεν προλαβαίνω να τους απαντήσω. Eίμαι πάρα πολύ κουρασμένη, σωματικά και ψυχικά» κατέληξε λέγοντας η Άννα Μαρία.

Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας μετά τη νίκη - «Τα αγάπησα όλα τα παιδιά...»

Λίγο μετά τη νίκη της στον χθεσινό μεγάλο τελικό του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε στις κάμερες και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με το έπαθλο αλλά και την εμπειρία της μέσα στο σπίτι, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως αγάπησε όλα τα παιδιά που μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Η Άννα Μαρία μίλησε για λίγο στις κάμερες καθώς θα δώσει την αναλυτική της συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου στο Love it.

«Δεν τα έχω βάλει ποτέ κάτω. Να μην ξεχνάτε ποτέ από πού ξεκινάτε. Δε θέλω να αποχωριστώ το σπίτι. Εκεί έζησα πολύ έντονες στιγμές. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα με αγαπήσουν κάποια στιγμή, εγώ πάντως τα αγάπησα. Ο καθένας τους έχει μία αξία και ο κόσμος πρέπει να τις αναγνωρίσει. Εγώ έχω αξίες και ποτέ δεν τις πρόδωσα. Για τον κόσμο που με ψήφισε, το ευχαριστώ είναι λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα που έδειξε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ξεκαθάρισε πως μετά τη νίκη της, οι μόνοι παίκτες που πλησίασαν την Άννα Μαρία ήταν οι δίδυμοι. Τι τηλεθέαση σημείωσε ωστόσο χθες το Big Brother; Δείτε εδώ.