Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα του Φίλιππου Τσαγκρίδη για την πρόταση γάμου - «Δεν πιστεύω να ονειρεύεσαι...»

Με αφορμή το The Bachelor!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα του Φίλιππου Τσαγκρίδη για την πρόταση γάμου - «Δεν πιστεύω να ονειρεύεσαι...»

Στη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τον τελικό του The Bachelor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ατάκα που της είπε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με αφορμή την πρόταση γάμου που είδαν στις οθόνες τους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρεται πολύ συχνά στη σχέση της με τον αγαπημένο της. Αυτή τη φορά μίλησε για το βράδυ της Παρασκευής, όταν είδαν μαζί τον τελικό του ριάλιτι.

Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε την πρόταση γάμου στην Νικολέττα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γύρισε και της είπε: «Δεν πιστεύω να ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο». Η παρουσιάστρια φυσικά γέλασε με αυτή τη φράση του αγαπημένου της, ενώ αργότερα σχολίασε τι συμβαίνει με το The Bachelor.

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για το ενδεχόμενο της οικογένειας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη;

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε δηλώσεις στα κανάλια μετά τα Mad Video Music Awards και μεταξύ άλλων απάντησε και στο ενδεχόμενο του να δημιουργήσει μία οικογένεια μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, με την ίδια να σχολιάζει πως του χρόνου θα είναι 36 ετών.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένη στη σχέση της και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μιλάει για τον σύντροφό της στην εκπομπή της.

Αυτή τη φορά, στις δηλώσεις της η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης όλων των πρωινών εκπομπών, ενώ σε ερώτηση για το αν θέλει το 2021 να δημιουργήσει οικογένεια, απάντησε: «Εγώ είμαι της άποψης, ό,τι φέρει ο Θεός. Μακάρι, γιατί είμαι 35 θα γινώ 36». Δείτε εδώ και μία συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε χθες στο Ευτυχείτε.