Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Αποκάλυψε τι θα κάνει το χρηματικό έπαθλο του Big Brother

Άφωνη η Ιωάννα Μαλέσκου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Αποκάλυψε τι θα κάνει το χρηματικό έπαθλο του Big Brother

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει και πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από τη συμμετοχή της και τη νίκη της στο Big Brother.

H δικηγόρος εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη που έχει προς τον κόσμο που την ψήφισε και την στήριξε μέσα στο παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει να προσφέρει σε όσο περισσότερο κόσμο μπορεί.

Για τον λόγο αυτό, θα βοηθήσει την οικογένειά της, τους φίλους της και όποιον άλλον έχει ανάγκη για χρήματα. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε όλα όσα έζησε μέσα στο σπίτι.

«Δεν έχω πάρει ακόμη τα χρήματα. Βεβαίως και έχω σκεφτεί πώς θα αξιοποιήσω το έπαθλο. Μα το έχω πει άλλωστε! Θα βοηθήσω την οικογένεια μου, θα βοηθήσω τους φίλους που ξέρω, τους γνωστούς που ξέρω και ένα σωρό αγνώστους που δεν ξέρω! Θα το κάνω, θα βοηθήσω!

Άννα Μαρία Ψυχαράκη έπαθλο Big Brother

Η Ψυχαράκη είναι η Ψυχαράκη! Δεν είναι λόγια, είναι πράξεις. Θέλω να με ξανακαλέσετε, ήμουν πολύ κουρασμένη σήμερα. Θέλω να θυμάστε ότι αλήθεια σας αγαπώ! Ευχαριστώ που με αγαπάτε! Συγγνώμη που δεν έχω καταφέρει να απαντήσω στα χιλιάδες σας μηνύματα. Ελπίζω να βρω τον χρόνο να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Τι είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για τη σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη

Η Άννα Μαρία είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έγινε τίποτα με τον Μπέντζι. Αυτός ο άνθρωπος με έκανε και γελούσα. Δεν το κρύβω, το έχω πει. Αυτός είχε μια τρέλα. Εγώ έχω μια λογική τρέλα. Του έλεγα, “εσύ είσαι πραγματικά τρελός και κουζουλός”.

Μια από τις τελευταίες μέρες με άρπαξε και ήθελε να με κάνει στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με σήκωσε και με έβαλε πάνω στο δέντρο. Του έλεγα “είσαι παλαβός”. Με έκανε και γελούσα.

Έχω μάθει άσχημα πράγματα που έχει πει για μένα. Με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Είχα βγάλει τα συμπεράσματά μου για τους περισσότερους εκεί μέσα. Δεν έχω πέσει έξω. Μου τα είπαν τα fan clubs μου.

Θέλω να τους ευχαριστήσω. Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από όλο τον κόσμο. Με ενημερώνουν για όσα έγιναν στο παιχνίδι. Δεν προλαβαίνω να τους απαντήσω. Eίμαι πάρα πολύ κουρασμένη, σωματικά και ψυχικά» κατέληξε λέγοντας η Άννα Μαρία.