Ξεκάθαρος ο Κεχαγιάς για τη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη - «Στάθηκα κοντά της και...»

Έχουν κρατήσει επαφή μετά το παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεκάθαρος ο Κεχαγιάς για τη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη - «Στάθηκα κοντά της και...»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει διατηρήσει μετά το παιχνίδι με τη Σοφία Δανέζη με την οποία ήρθε πολύ κοντά στο Big Brother.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για όλα όσα έγιναν μεταξύ τους στο παιχνίδι και ξεκαθάρισε πως καλώς η κακώς με τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο σπίτι, ήσουν αναγκασμένος να βρίσκεσαι 24 ώρες το 24ωρο με κάποιον.

Βέβαια το Σάββατο έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη έφυγαν μαζί μετά τον τελικό του Big Brother.

«Το ερωτευμένος άντρας το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές. Εκεί πέρα όλη αυτή η κατάσταση που ζούσαμε εμείς είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βλέπετε σε δυο ώρες επεισόδιο. Δεν πέρναγε η ώρα. Αναγκαστικά μπαίνεις συνέχεια στο ίδιο μοτίβο, θέλεις δε θέλεις. Όταν με έναν άνθρωπο είσαι κοντά, θα παρέρθεις κοντά.

Αντίστοιχα όταν με έναν άνθρωπο είσαι πιο απόμακρος αποξενώνεσαι περισσότερο. Φυσικά μιλήσαμε με τη Σοφία μετά το παιχνίδι. Επαφή με τη Σοφία έχουμε και θεωρώ πως θα κρατήσουμε επαφή.

Το που μπορεί να φτάσει όλο αυτό, το τι μπορεί να συμβεί, αν μπορεί να συμβεί, αυτό έχει πολλά ερωτηματικά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δούμε εκτός παιχνιδιού. Εγώ στοχεύτηκα επειδή στάθηκα κοντά στη Σοφία. Θα το ξαναέκανα. Απλά ο κόσμος ίσως να μη το έβλεπε τόσο σωστά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Τι είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς για τη νίκη της Άννας Μαρίας

Αρχικά, ο πρώην παίκτης είπε: «Τι να πρώτο σχολιάσω. Αρχικά να πω πως πιστεύω ότι η Άννα Μαρία το ήξερε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι, γιατί όταν είσαι προτεινόμενη 9-10 φορές και μένεις, ξέρεις ότι ο κόσμος σε υποστηρίζει.

Η αντίδραση της ήταν υπερβολική πάντα, από την αρχή του παιχνιδιού ήταν υπερβολική. Η Άννα Μαρία είναι ευαίσθητη, αλλά έχω πει πολλές φορές ότι είναι ρολίστρια. Παίζει ρόλους και το κάνει καλά, για αυτό έφτασε εκεί που έφτασε». Μιας και είπαμε για την νίκη της, δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση της Άννας Μαρίας μετά την νίκη της.

Άννα Μαρία Κεχαγιάς

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν είχανε μιλήσει ή είχαν έρθει κοντά μέσα στο σπίτι του Big Brother με τον Δημήτρη να απαντά: «Δεν είχαμε έρθει κοντά, δεν μου είχε πει κάτι. Η Άννα Μαρία είχε σίγουρα στρατηγική. Ούτε αγκάλιασα την Άννα Μαρία, ούτε την συγχάρηκα γιατί δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί της».