The Bachelor: Νέα δημόσια εμφάνιση για Βασιλάκο και Νικολέττα - Το στιγμιότυπο που έγινε viral

Δεν φαντάζεστε πού πόζαραν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Νέα δημόσια εμφάνιση για Βασιλάκο και Νικολέττα - Το στιγμιότυπο που έγινε viral

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, έκαναν μία νέα δημόσια εμφάνιση λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του The Bachelor και η νέα φωτογραφία που ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram κατάφερε να γίνει viral.

Το ζευγάρι είναι εξαιρετικά ενεργό στα social media τις τελευταίες μέρες και δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους, ο οποίος ωστόσο έχει αμφισβητηθεί αρκετά και από πολλούς.

Αυτή τη φορά, οι δυο τους πόζαραν μπροστά από ένα λεωφορείο που διαφήμιζε το The Bachelor και είχε μία τεράστια φωτογραφία του Παναγιώτη Βασιλάκο. Η Νικολέττα Τσομπανίδου ανέβασε το στιγμιότυπο και το αφιέρωσε στην «αγάπη της» όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

The Bachelor Βασιλάκος Νικολέττα

Βασιλακός - Τσομπανίδου: Τα πρώτα Χριστούγεννα για το ζευγάρι - Που θα περάσουν τις γιορτές;

Το νέο και πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ, Παναγιώτης Βασιλάκος και Νικολέττα Τσομπανίδου θα περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί και μας αποκαλύπτουν το μέρος και τον τρόπο που θα γιορτάσουν.

Τα δυο ερωτευμένα παιδιά του The Bachelor μίλησαν το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα του Happy Day και απάντησαν τόσο για τις φήμες χωρισμού όσο και για το που σκοπεύουν να περάσουν τις γιορτές.

Ο Παναγιώτης ξεκίνησε να λέει: «Αυτή τη στιγμή η μοναδική γυναίκα που υπάρχει στο μυαλό μου είναι η Νικολέττα. Αλλά μέσα στο The Bachelor υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Είχα έρθει κοντά και με άλλα κορίτσια. Με τη Μαρίνα είχα έρθει αρκετά κοντά. Και με τη Βίβιαν είχα έρθει πολύ κοντά. Δε νομίζω πως είχα καταλήξει από την αρχή. Στη σχέση μας όλα θα πάνε φυσιολογικά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα συζήσουμε».

Έπειτα, η κοκκινομάλλα Νικολέττα πρόσθεσε: «Στις γιορτές θα πάω στους γονείς μου. Εννοείται πως θέλω να περάσω χρόνο με τον Παναγιώτη. Να γνωριστούμε καλύτερα. Να προστατεύσουμε τη σχέση μας από όλα αυτά που ακούγονται. Και να δούμε πως θα πάει. Στον Παναγιώτη με κέρδισε η ειλικρίνεια. Και να μην ήθελα να ακούσω κάτι αυτός θα μου το έλεγε. Δε θεωρώ πως είναι κακό να διεκδικείς έναν άνθρωπο που σου αρέσει. Και στην έξω ζωή. Εμένα μου άρεσε πολύ ο Παναγιώτης και τον διεκδίκησα. Ασχέτως αν υπήρχαν άλλες 19 κοπέλες που έκαναν το ίδιο».

Βασιλακός - Τσομπανίδου