Η Βίβιαν "έσπασε" τη σιωπή της μετά το Bachelor - «Με την Νικόλ και τον Παναγιώτη δεν...»

Αυτή είναι η σχέση τους μετά το παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίβιαν

Μετά το τέλος του The Bachelor, η Βίβιαν βρέθηκε στο πλατό του Happy Day και είχαν μια αποκαλυπτική συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, για πρώτη φορά αποκάλυψε τη σχέση που έχει σήμερα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικόλ.

«Είχα πάρει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον Παναγιώτη και είχα πιστέψει ότι θα είμαι εγώ αυτή η μία. Βέβαια, τις τελευταίες στιγμές, στο αυτοκίνητο, κάτι μέσα μου μού έλεγε ότι δεν θα πάει παρακάτω. Το είχα νιώσει ενστικτωδώς» παραδέχτηκε αρχικά η 23χρονη.

Είχαν επικοινωνία Βίβιαν, Νικόλα και Παναγιώτης μετά το The Bachelor;

«Να σας πω την αλήθεια, θα ήταν λίγο περίεργο να έχω επικοινωνία μαζί τους τώρα. Προς το παρόν, αυτό που νιώθω είναι ότι δε μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους γιατί είναι πολύ νωπά τα πράγματα και δεν το έχω διαχειριστεί πλήρως όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε αναφορικά με τις υπόλοιπες κοπέλες: «Όλα τα κορίτσια ήταν εντάξει.

Με όλες θα μπορούσα να πω τα νέα μου και να πιούμε καφέ. Η σχέση μου με την Αντζελίνα είναι αρκετά αμφιλεγόμενη. Στην αρχή είχαμε έρθει κοντά και στην πορεία ήρθαμε σε ρήξη, όπως ήταν τα πράγματα στη βίλα. Πλέον έχουμε πολύ καλή σχέση και μπορούμε να πούμε δυο πράγματα παραπάνω».

Η Βίβιαν επίσης ρωτήθηκε αν θα έδινε μια δεύτερη ευκαιρία στον Παναγιώτη: «Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες γενικότερα, αλλά νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να έχει κάποια συνέχεια. Πιστεύω ότι τα συναισθήματά του για τη Νικόλ είναι αληθινά».

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog ο Βασιλάκος είναι "άτακτος", καθώς στέλνει μηνύματα στην Βίβιαν.

Βίβιαν The Bachelor

Βασιλάκος - Νικόλ και Βίβιαν στο ίδιο ξενοδοχείο - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Μία «καυτή» αποκάλυψη έγινε χθες, καθώς έγινε γνωστό πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος, η Νικολέττα και η Βίβιαν, βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο λογαριασμός Soula Glamorous στο Instagram, ανέβασε όλες τις φωτογραφίες ντοκουμέντο.

Την ίδια στιγμή, είδαμε και τη Βίβιαν να ποζάρει σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε πολύ με αυτό στο οποίο βρισκόταν ο Παναγιώτης με την αγαπημένη του.

Η Soula Glamorous λοιπόν εντόπισε, ότι και οι τρεις βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο.

Βασιλάκος ΒίβιανThe Bachelor ΒίβιανΒασιλάκος Νικολέττα