GNTM 3: "Τσάκωσαν" στα πράσα Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Που βρέθηκαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3:

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη ως ζευγάρι έκαναν ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», όταν η κάμερα τους "τσάκωσε" έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο στάδιο για πρόβες των MADWALK 2020 όπου πρόκειται να συμμετέχουν. Δείτε με ποιους τραγουδιστές και εταιρίες.

«Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα στον τελικό, νομίζω είναι λογικό. Αλλά το προσπερνάμε και προχωράμε», είπε αρχικά ο Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη να συμπληρώνει: «Για μένα είναι νικητής ο Αιμιλιάνο, τώρα επειδή δεν πήρα τον τίτλο και το έπαθλο δεν πειράζει».

Η αναφορά της Μαριαγάπης στη σχέση της πριν τον Αιμιλιάνο και το GNTM 3

«Σίγουρα στην αρχή με πείραξαν τα αρνητικά σχόλια. Δεν με απασχολούν πια, γιατί ξέρω τι συμβαίνει στην ζωή μου, είμαι οκ με τις αποφάσεις μου και έχω τον Αιμιλιάνο δίπλα μου. Είμαστε μια χαρά».

Αιμιλιάνο Μαριαγάπη GNTM 3 σχέση

GNTM 3: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο - «Έριξε» το διαδίκτυο

Η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο εδώ και μερικές μέρες έχουν κάνει γνωστό τον έρωτα τους και δεν κρύβουν πλέον ότι είναι επίσημα το πρώτο ζευγάρι στο σπίτι του GNTM 3. Μάλιστα, η Μαριαγάπη δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της με τον Αιμιλιάνο!

Η Μαριαγάπη μπορεί να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, όμως είναι φανερό ότι είναι μια παίκτρια που συζητήθηκε και σχολιάστηκε αρκετά.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Αιμιλιάνο με σκοπό να ευχαριστήσει όλους όσους τους έχουν στηρίξει.

Στο instastory της, λοιπόν, έγραψε: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα πανέμορφα edits που ανεβάζετε»

η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο πλατό της φωλιάς των Κου Κου και αποκάλυψε για το πως ξεκίνησε η σχέση της με τον Αιμιλιάνο: «Με τον Αιμιλιάνο είμαστε μαζί, είμαστε πάρα πολύ καλά, ανυπομονώ να μπορούμε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά.

Φυσικά αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η σχέση τους μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, γνωριζόμασταν από πριν ε και με τον καιρό ήρθαμε πιο κοντά. Όλο αυτό εξελίχθηκε σε φλερτ. Η προσέγγιση έγινε ταυτόχρονα, ένα βράδυ που μιλούσαμε ήρθαμε πιο κοντά».