Απίστευτο περιστατικό με τον Φερεντίνο έξω από το σπίτι του - Τι συνέβη;

«Μπήκα από το μπαλκόνι και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο περιστατικό με τον Φερεντίνο έξω από το σπίτι του - Τι συνέβη;

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην εκπομπή Mega Stories και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι του συνέβη πριν δεκατρία χρόνια έξω από το σπίτι του, την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αυτό συνέβη στο σπίτι του Χρήστου Φερεντίνου

«Συνέβη πριν από 13 χρόνια. Είχα ντυθεί Άγιος Βασίλης, είχα ετοιμάσει όλη την κατάσταση με τα δώρα, να μπω από το μπαλκόνι μέσα. Τα παιδιά περιμένουν με αγωνία. Μπαίνω από το μπαλκόνι αλλά είχα ξεχάσει να αλλάξω τα παπούτσια. Ήταν αυτά που με πρόδωσαν και έκαναν τα παιδιά να πουν ‘είναι ο μπαμπάς’. Αποκαλύφθηκα τότε»!

Στη συνέχεια ανέφερε μία ιστορία όταν ακούει τη λέξη «Χριστούγεννα».: «Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια εκπομπή που τυχαίνει να ήταν στο MEGA, το “Ακούνα Ματάτα” και είχαμε πάει στην Αιθιοπία. Θυμάμαι είχαμε πάρει μαζί μας ένα κουτί μελομακάρονα και ένα κουτί κουραμπιέδες. Η πρώτη δαγκωνιά που έφαγε ο φύλαρχος ήταν σαν να έσκαγαν βεγγαλικά. Ήταν πραγματικά τρομερή εμπειρία».

Να σημειώσουμε πως πριν λίγο καιρό, θρήνος επικράτησε στο σπίτι του παρουσιαστή, Χρήστου Φερεντίνου.

Όσον αφορά την προσωπική ζωή του Χρήστου Φερεντίνου, το 1999 ξεκίνησε τη σχέση του με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου και πέντε χρόνια μετά, το 2004, παντρεύτηκαν. Απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο Ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε γνωστός το 2016 ύστερα από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Η καταγωγή και η ηλικία του Χρήστου Φερεντίνου

Ο Χρήστος Φερεντίνος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1969 στο χωριό Σκλίβανη Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Σε μικρή ηλικία πήγε με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια στην περιοχή των Εξαρχείων. Όταν τέλειωσε το σχολείο πέρασε στο Τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών άλλα τελικά τον κέρδισε η ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης.

Το 1989, ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο ίδιο κανάλι το 1993 ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή Άκου να Δεις η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο.