Στη φόρα η αλήθεια για τη σχέση Άννας Μαρίας - Έντουαρντ! «Δεν έχω σκεφτεί αν...»

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη φόρα η αλήθεια για τη σχέση Άννας Μαρίας - Έντουαρντ! «Δεν έχω σκεφτεί αν...»

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Άννα Μαρία Ηλιάδου, την νικήτρια του GNTM 2 να είναι σε σχέση με τον Έντουαρντ, τον «ξανθό άγγελο» - όπως τον αναφέρουν στα social media - που γνωρίσαμε στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι.

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαραν μαζί με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά».

Η Άννα Μαρία λοιπόν, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με το νεαρό μοντέλο.

«Όχι καλέ. Μια δουλεία κάναμε μαζί και βγάλαμε μια φωτογραφία. Δεν έχω σκεφτεί αν θα μπορούσα να είμαι μαζί του.», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Ωστόσο, μέσα στο παιχνίδι ο Έντουαρντ είχε τρυφερές στιγμές με άλλη παίκτρια.

 Άννα Μαρία Έντουαρντ σχέση

Έντουαρντ Στεργίου: «Σπάει» τη σιωπή του για τη σχέση του με τη Ρασέλ - «Είχα μία παραπάνω συμπάθεια...»

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3, ο Έντουαρντ Στεργίου βρέθηκε στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι με τη Ρασέλ.

Όπως εξήγησε ο ίδιος δεν υπήρχε στην ουσία σχέση απλά οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και είχαν μία παραπάνω συμπάθεια δεδομένου και του εγκλεισμού.

Στη συνέχεια τόνισε πως έχει άριστες σχέσεις με τον Δημοσθένη και πως μέχρι στιγμής έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου στα social media.

Έντουαρντ GNTM 3

Για τη σχέση του με τη Ρασέλ: «Με τη Ρασέλ όπως και με τον Δήμο κάναμε καλή παρέα. Για εμένα πάνε πακέτο γιατί ήμασταν μία καλή παρέα μέσα στο σπίτι. Καταλαβαίνω ότι φάνηκε κάτι που παρεξηγήθηκε αλλά έχουμε παραμείνει φίλοι. Δεν μπορώ να πω ότι είχα σχέση με τη Ρασέλ, είχα μία παραπάνω συμπάθεια απ' ότι με άλλα παιδιά. Είχαμε μία κοινή επαφή, αυτό ήταν όλο - δείτε εδώ τη σκηνή που είχαν κοιμηθεί μαζί στο κρεβάτι.

Έχουμε βρεθεί μία φορά όλοι μαζί με τον Δήμο και την Ίριδα στο σπίτι. Έχω ξαναβρεθεί μόνο με τον Δήμο γιατί έχουμε μία πιο στενή επαφή. Αυτός ήταν και ο συνδετικός κρίκος που μας ένωσε με τη Ρασέλ.

Εγώ τον Δημοσθένη τον εκτιμώ όπως τον εκτιμούσα και μέσα στο παιχνίδι. Με καλούν στο σπίτι αλλά δεν γίνεται να πηγαίνω πάντα».

Για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί: «Δεν τις έχω μετρήσει. Δέχομαι πολλά μηνύματα τέτοιου είδους και τα δέχομαι σαν κομπλιμέντο, είναι κάτι πολύ ωραίο. Έχω πάρει και μήνυμα να λέει: «Δεν μου απαντάς εδώ και δύο μέρες, χωρίζουμε». Λαμβάνω κάποια πιο... προσωπικά μηνύματα, ίσως και κάποια πιο τολμηρά. Με φέρνει λίγο σε δύσκολη θέση ένα τέτοιο μήνυμα».

Για τη σχέση με τη μητέρα του και την καταγωγή του: «Μένω μόνος μου. Ο πατέρας μου μένει στην Αθήνα αλλά η μαμά μου έχει γυρίσει στην Ουκρανία. Εννοείται πως έχουμε επαφή. Οι γονείς μου ερωτεύτηκαν στην Ελλάδα. Ένα από τα πράγματα που ήθελα να κάνω μετά από το παιχνίδι ήταν να πάω να δω τη μαμά του αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω λόγω του κορωνοϊού».

Τέλος ο Έντουαρντ αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται σε σχέση ενώ έδωσε και την περιοχή στην οποία μένει.