Έγκυος για δεύτερη φορά η Meghan Markle; Η φωτογραφία που έχει φουντώσει τις φήμες

Θα γίνει ξανά πατέρας ο Χάρι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκυος για δεύτερη φορά η Meghan Markle; Η φωτογραφία που έχει φουντώσει τις φήμες

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Meghan Markle να γίνεται μαμά για δεύτερη φορά και να είναι έγκυος. Τις φήμες μάλιστα αυτές φούντωσε μια φωτογραφία που την δείχνει με φουσκωμένη κοιλιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Page Six, η 39χρονη και ο 36χρονος πρίγκιπας έκαναν μια έξοδο με μάσκες, καπέλο και σκούφο στο Beverly Hills για να μην τους αναγνωρίσουν.

Η Meghan ωστόσο, μπορεί να έβαλε ένα φαρδύ μπουφάν αλλά η μπλούζα που προτίμησε άφηνε να φανεί μια υποψία φουσκωμένης κοιλίτσας.

Λέτε να είναι όντως έγκυος; Ο καιρός θα δείξει σίγουρα!

Meghan Markle έγκυος

Προσφάτως, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι ετοιμάζει κάτι που θα ταράξει πολύ την βασίλισσα Ελισάβετ!

Έχασε το μωρό που είχε στα σπλάχνα της η Meghan Markle- Σπαρακτικές στιγμές

Η άλλοτε Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε με άρθρο της στην εφημερίδα New York Times αποκαλύπτοντας ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε μια θλιβερή απώλεια, καθώς έχασε το δεύτερο μωρό που κουβαλούσε στα σπλάχνα της από τον Πρίγκιπα Χάρι. Ο τίτλος του άρθρου είναι: “Οι απώλειες που μοιραζόμαστε”.

H 39χρονη Markle υπογράμμισε πως όταν χάνεις ένα μωρό, βιώνεις μια αφόρητη θλίψη, και λίγες γυναίκες από εκείνες που το έχουν βιώσει, μιλούν ανοιχτά.

Μάλιστα, όπως λέει, όταν ένιωσε ότι χάνει το μωρό ένα τυπικό πρωινό του Ιουλίου, κρατούσε στην αγκαλιά της τον Archie.

«Ένιωσα μια οδυνηρή κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με εκείνον (Archie) στα χέρια μου, μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να κρατηθούμε και οι δύο ήρεμοι. Ο χαρωπός ρυθμός ερχόταν σε έντονη αντίθεση με την αίσθησή μου ότι κάτι πήγαινε στραβά».

«Ήξερα, καθώς κρατούσα το πρωτότοκο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο… Ώρες αργότερα, ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείο, κρατώντας το χέρι του άνδρα μου. Αισθάνθηκα το υγρό του χέρι και φίλησα τις αρθρώσεις, μουσκεμένες από τα δάκρυα και των δυο μας. Με το βλέμμα καρφωμένο στους ψυχρούς, λευκούς τοίχους, προσπάθησα να φανταστώ πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε», σημειώνει μεταξύ άλλων στο μακροσκελές κείμενό της.