«Κάγκελο» η Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Η ερώτηση για την έξαλλη διασκέδαση της στη Μύκονο

Εμφανής η αμηχανία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάγκελο» η Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Η ερώτηση για την έξαλλη διασκέδαση της στη Μύκονο

Στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κούκου μίλησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία είναι η μεγάλη νικήτρια του Big Brother που επέστρεψε και πάλι μετά από πολλά χρόνια στις οθόνες μας. Ανάμεσα στις ερωτήσεις λοιπόν που της έκανε ο δημοσιογράφος, ήταν και εκείνη για το βίντεο με την έξαλλη διασκέδαση της σε γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, την είδαμε να χορεύει πάνω στη μπάρα με μαγιό, να τραγουδάει και να διασκεδάζει με την ψυχή της.

«Είμαι ένα κορίτσι χαρούμενο. Που θέλει χαρά και γέλιο και να χορέψω. Στο παιχνίδι δεν τα έδειξαν που χόρευα… Παντού χορεύω. Και τώρα να μου βάλεις τραγούδι θα χορέψω», απάντησε χαρακτηριστικά στην κάμερα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ενώ έκανε και έκκληση στην Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό είναι το βίντεο με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και την διασκέδαση της στην Μύκονο

Το Mykonos Live TV παρουσίασε συγκεκριμένα, βίντεο από την ατελείωτη διασκέδαση της κρητικιάς δικηγόρου στο νησί των ανέμων, το έτος 2018.

H Άννα Μαρία επισκέφθηκε τα πιο κοσμικά beach bar της Μυκόνου και φορώντας τα μαγιό της, χόρευε μέχρι τελικής πτώσεως. Όλα τα βλέμματα μάλιστα έπεφταν πάνω της.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα βγήκε και το μήνυμα που έστειλε στο Mykonos Live TV στο οποίο αναρωτιόταν πού ήταν η κάμερα του καναλιού για να την απαθανατίσει όταν χόρευε στο Kuzina, στο Tropicana και στο Nammos!

Η τρέλα που αγάπησε το κοινό όπως βλέπουμε υπήρχε από τότε. Μάλιστα, να πούμε πως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την στιγμή που από τα νεύρα της έφτασε στα όρια της και έπεσε με δύναμη πάνω στην πόρτα εξόδου του Big Brother για να την σπάσει.

Όσα δεν γνωρίζεις για την Άννα Μαρία από το Big Brother

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει καταφέρει να κάνει την μισή Ελλάδα να ασχολείται μαζί της από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του Big Brother.

Μάλιστα, ειδικά μετά το χθεσινό επεισόδιο σχολιάστηκε απίστευτα στο twitter! Τι πραγματικά ξέρουμε, όμως, για την συγκεκριμένη παίκτρια; Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει παρακάτω κάποια πράγματα για την ζωή της που πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε.

  • Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη είναι 36 χρονών.
  • Κατάγεται από την Κρήτη.
  • Είναι δικηγόρος.
  • Δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα.
  • Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο.
  • Τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ.