Έριξαν «καρφί» στο The Booth - «Όλες οι εκπομπές μας κράζουν και τώρα στεναχωριούνται που κοβόμαστε»

Ενοχλημένες οι παρουσιάστριες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έριξαν «καρφί» στο The Booth - «Όλες οι εκπομπές μας κράζουν και τώρα στεναχωριούνται που κοβόμαστε»

Το The Booth πρόκειται να ρίξει «αυλαία» και έτσι αυτή την Πέμπτη θα παρακολουθήσουμε την τελευταία μαγνητοσκοπημένη εκπομπή. Σήμερα οι παρουσιάστριες της εκπομπής έριξαν το δικό τους «καρφί» για τις εκπομπές που όπως είπαν τις έκραζαν αλλά τώρα στεναχωριούνται που θα κοπούν.

Τον λόγο πήρε πρώτη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί ξεκαθάρισε πως πήρε πολύ βαριά το γεγονός ότι θα κοπεί η εκπομπή.

«Είναι πάρα πολύ παράξενο και περίεργο ότι όλες οι εκπομπές αναφέρουν το κόψιμο και στενοχωριούνται πάρα πολύ που κοβόμαστε, αλλά όλο το διάστημα που παίζουμε και είμαστε στον αέρα μας κράζουν ή δεν μας αναφέρουν», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

The Booth Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Είναι η γνωστή αλληλεγγύη, στον πόνο είμαστε πρώτοι, στη χαρά όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

«Να το έχετε στο νου σας γενικά, ότι οι φίλοι δεν φαίνονται στα δύσκολα, φαίνονται στη χαρά», συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

The Booth Open

Έτσι ανακοίνωσαν οι παρουσιάστριες το τέλος του The Booth

Χθες το μεσημέρι οι παρουσιάστριες του The Booth αποφάσισαν να ανακοινώσουν και επίσημα πως η εκπομπή τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, αφού την Πέμπτη πρόκειται να προβληθεί το τελευταίο της επεισόδιο. Η ανακοίνωσή τους, έφερε μεγάλη αμηχανία στο πλατό.

Η εκπομπή μπήκε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού και κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, αφού πολύ σύντομα έγινε πρώτο trend στο Twitter με τους χρήστες να μπαίνουν καθημερινά και να σχολιάζουν τις ιστορίες που άκουγαν στην εκπομπή. Έτσι πήρε το «εισιτήριο» για να παίξει και στο χειμερινό πρόγραμμα, αν και άλλαξε λίγο το φορμάτ της.

The Booth open

Το The Booth + ωστόσο, όπως μετανομάστηκε η εκπομπή αργότερα, δεν προσέλκυσε τόσο το κοινό και τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν, με αποτέλεσμα να κοπεί η εκπομπή. Οι παρουσιάστριες ανακοίνωσαν τα νέα και επίσημα στο κοινό σήμερα το μεσημέρι.

The Booth τελευταία εκπομπή

«Την Πέμπτη θα δείτε την τελευταία εκπομπή, η οποία είναι γραμμένη. Την γράψαμε πριν μάθουμε τα μαντάτα», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον αέρα του The Booth.