Γέννησε η Κρυσταλλία - Η πρώτη φωτογραφία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά, από το νοσοκομείο

Έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γέννησε η Κρυσταλλία - Η πρώτη φωτογραφία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά, από το νοσοκομείο

Το βράδυ της Τρίτης η Κρυσταλλία δημοσιοποίησε μία πολύ ευχάριστη είδηση! Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα προκειμένου να ανακοινώσει στους θαυμαστές της το χαρμόσυνο νέο, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά.

Δυστυχώς λόγω του κορωνοϊού δεν επιτρέπεται να βρίσκονται αυτή την ιδιαίτερη στιγμή τους άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα κοντά τους. Η Κρυσταλλία και ο Δημήτρης Πλατανιάς αν και φορούσαν τις απαραίτητες προστατευτικές τους μάσκες από τον Covid έλαμπαν από ευτυχία!

«Ήρθε ο μπέμπαρος», έγραψε η τραγουδίστρια ως λεζάντα στη φωτογραφία της για την έλευση του πρώτου της παιδιού.

Η φωτογραφία της Κρυσταλλίας από το μαιευτήριο

Γέννησε η Κρυσταλλία

Οι δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της η Κρυσταλλία

Όπως ανέφερε η ίδια, λίγο καιρό πριν γεννήσει, σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Το παιδί είναι “Corona baby”. Στο πρώτο lockdown ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι, τώρα περιμένουμε τον μπέμπη, οπότε είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είχα πάρα πολύ άγχος. Αναρωτήθηκα αν είναι η κατάλληλη περίοδος αλλά το θέλαμε πάρα πολύ» και συνέχισε:

«Όταν έμεινα έγκυος είχαμε ξεκινήσει με το “Just the 2 of us” και τώρα δεν είχα πει κάτι σε κανέναν, οπότε ήταν διπλό το άγχος», παραδέχτηκε.

Τέλος, «Πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο 4μηνο γιατί είχα θέματα με το στομάχι. Δεν μπορούσα να φάω. Ήμουν 24ωρα συνεχόμενα με πόνους», αποκάλυψε η Κρυσταλλία.

Να υπενθυμίσουμε πως η εκπομπή που παρουσίαζε στο Opentv, το The Booth, κόπηκε.