Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: "Σπάνε" την σιωπή τους πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού

Λίγο πριν κλείσει αυτή η χρονιά, αποκαλύπτουν τα πάντα! Αποκλειστικό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης:

Είναι το αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο της “Φωλιάς των Κου Κου” για 4η χρονιά στο Star, ένα μοναδικό ντουέτο στην ζωή και είναι τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να γιορτάσουν μαζί μας στο You. Τα παιδιά τους και η διαφορετικότητά τους, οι μαμάδες τους, η κοινή καταγωγή από την Θεσσαλονίκη που τους ενώνει αλλά και τους....διχάζει, τα καλοπροαίρετα σχόλια, οι συκοφαντίες, η αγάπη και η συγγνώμη, οι τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψαν, ο ανταγωνισμός αλλά και η πανδημία που άλλαξε και σε εκείνους την ζωή, σε μια πολύπλευρη και ιδιαίτερη εξομολόγηση. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με το μοναδικό τους λόγο και το χιούμορ τους αποχαιρετούν το 2020 με αισιοδοξία και με...ανανεωμένη εμφάνιση!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Μια από τις ελάχιστες άβολες στιγμές σας τηλεοπτικά για την φετινή χρονιά, ήταν και ένα τρέιλερ με τους συνεργάτες σας που περιείχε ένα ευφυολόγημα που έθιγε τους ανθρώπους με αναπηρίες και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media. Προς τιμήν σας ζητήσατε την επόμενη μέρα συγγνώμη από την εκπομπή σας. Υπήρξε παρόμοια άβολη στιγμή στο παρελθόν;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο, όχι μόνο τα χρόνια που είμαστε σε αυτήν την εκπομπή αλλά και όλα τα προηγούμενα. 'Ήταν για όλους μας στην εκπομπή, αλλά και για εμένα και τον Κρατερό σοκαριστικό αυτό που συνέβη. Δεν έχουμε δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα μέχρι τώρα, δεν ήμαστε τέτοιοι άνθρωποι και ούτε σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο, για αυτό και αμέσως ζητήσαμε συγγνώμη. Και ήταν μια συγνώμη ειλικρινής, μέσα από την καρδιά μας και φυσικά είναι μια στιγμή που δεν έχουμε ξεπεράσει και δε θα ξεπεράσω. Και δικαίως. Πρέπει πάντα να θυμάμαι.

Δείτε εδώ πως απολογήθηκε δημόσια το ζευγάρι για το περιστατικό αυτό.

Μιλώντας για social media, πως αντιμετωπίζετε τα σχόλια ή τις κριτικές για θέματα που αφορούν την προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή; Οι followers πολλές φορές γίνονται ανεξέλεγκτοι σε αυτά που γράφουν και με τον τρόπο που τα γράφουν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Για να είμαι σαφής στην απάντησή μου, μιλάμε σε αυτή την περίπτωση για δύο ή τρεις ανθρώπους, ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους που γράφουν υπέροχα πράγματα. Πολλές φορές έχω διαβάσει όμως σχόλια, που με έχουν τρομάξει.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης χωρισμός περιοδικό You

Από ότι έχω δει έχεις επιλέξει να μην απαντάς. Βέβαια ούτε και στα κολακευτικά σχόλια μπαίνεις στην διαδικασία να απαντήσεις. Χρησιμοποιείς λίγο διαφορετικά από ότι οι περισσότεροι επώνυμοι τα social media.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Ναι, αλήθεια είναι αυτό, η σχέση μου με τα social media είναι κάπως ιδιαίτερη, κι αυτό είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω. Νομίζω πως τόσο αντέχω να κάνω. Επίσης δεν θα μπορούσα να απαντώ μόνο στα θετικά και στα αρνητικά να μην απαντώ. Δέχομαι ότι είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, έχω ανοιχτό το προφίλ μου, ο καθένας μπορεί να μου γράψει. Τώρα αν δικαιούται κάποιος να είναι αγενής, είναι μια μεγάλη φιλοσοφικής φύσεως κουβέντα. Το 99% των ανθρώπων πάντως που μπαίνουν να μου γράψουν με περιβάλλουν με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη κι ακόμα και κριτική τους διέπεται από καλοσύνη κι ευγένεια!. Το υπόλοιπο ποσοστό μαθαίνω να το ξεπερνώ.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ: Επειδή είμαι ένας καλοπροαίρετος άνθρωπος, θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι επειδή είναι ζορισμένοι και κουρασμένοι διαλέγουν έναν λάθος τρόπο έκφρασης, ξεχνώντας και οι ίδιοι εκείνη την στιγμή, ότι λίγο καιρό πιο πριν, μπορεί να εκθείαζαν τον ίδιο άνθρωπο. Πάντα φέρνω ως παράδειγμα σε αυτές τις περιπτώσεις, τους φιλάθλους των ποδοσφαιρικών ομάδων που μέσα στα 90 λεπτά του αγώνα, θα περάσουν έναν παίκτη από 40 κύματα.

Αυτοί που σχολιάζουν αρνητικά παίρνουν αφορμή από το οτιδήποτε. Για παράδειγμα όταν το καλοκαίρι κάνατε με τα παιδιά σας ξεχωριστές λόγω των συνθηκών διακοπές, κάποιοι υπαινίχθηκαν ειδικά στο προφίλ της Κατερίνας, ότι είστε χωρισμένοι.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ: Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει ή μάλλον νομίζει ότι μπορεί να γράφει ότι θέλει. Διαφωνώ με αυτό. Το ότι είναι δημόσιας χρήσης ένα προφίλ στο instagram ή στο Facebook, αυτό δεν είναι μόνο δικαίωμα, αλλά και ευθύνη. Τώρα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -γιατί παλαιότερα αυτό δεν συνέβαινε- που ο καθένας αισθάνεται ότι μπορεί να εκφραστεί με οποιονδήποτε τρόπο θέλει, δεν υπάρχει μέτρο, παρά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις το μέτρο της προσωπικής παιδείας. 'Άρα δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το διαβάσω.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!