Κρυσταλλία: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα - «Είχαμε 12,5 ώρες τοκετό...»

Όσα αποκάλυψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρυσταλλία: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα - «Είχαμε 12,5 ώρες τοκετό...»

Η Κρυσταλλία έγινε μανούλα για πρώτη φορά τα ξημερώματα της Τετάρτης και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Μετά από 13 ώρες τοκετού, η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Πλατανιά, ένα υγιέστατο αγοράκι και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

Μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» για τα συναισθήματά της και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

Αυτές είναι οι δηλώσεις της Κρυσταλλίας μετά τη γέννα

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω το συναίσθημα. Βλέπεις δύο ματάκια και βλέπεις όλο τον κόσμο. Έχει γεννηθεί 2.600, είναι υγιέστατο. Αυτή τη στιγμή θηλάζουμε. Είχαμε 12,5 ώρες τοκετό. Έκανα επισκληρίδιο, αλλά κατέβαινε λίγο περίεργα ο μικρός και τελευταία στιγμή φλερτάραμε με την ιδέα για καισαρική. Δεν θα ήθελα ιδανικά, ήθελα να το ζήσω κανονικά. Οπότε το παλέψαμε και θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό μου. Ο σύζυγός μου ήταν μαζί κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ο Δημήτρης έκοψε ομφάλιο λώρο», είπε η Κρυσταλλία η οποία πριν λίγες ημέρες αποχαιρέτησε τις συμπατουσιάστριες της στο The Booth.

Οι δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της η Κρυσταλλία

Όπως ανέφερε η ίδια, λίγο καιρό πριν γεννήσει, σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Το παιδί είναι “Corona baby”. Στο πρώτο lockdown ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι, τώρα περιμένουμε τον μπέμπη, οπότε είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είχα πάρα πολύ άγχος. Αναρωτήθηκα αν είναι η κατάλληλη περίοδος αλλά το θέλαμε πάρα πολύ» και συνέχισε:

«Όταν έμεινα έγκυος είχαμε ξεκινήσει με το “Just the 2 of us” και τώρα δεν είχα πει κάτι σε κανέναν, οπότε ήταν διπλό το άγχος», παραδέχτηκε.

Τέλος, «Πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο 4μηνο γιατί είχα θέματα με το στομάχι. Δεν μπορούσα να φάω. Ήμουν 24ωρα συνεχόμενα με πόνους», αποκάλυψε η Κρυσταλλία.

Να υπενθυμίσουμε πως η εκπομπή που παρουσίαζε στο Opentv, το The Booth, κόπηκε.