Παναγιώτης Βασιλάκος - Νικόλ Τσομπανίδου: Οι νέες αναρτήσεις τους στα social media

Συνεχίζουν να διαδίδουν πως είναι μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παναγιώτης Βασιλάκος - Νικόλ Τσομπανίδου: Οι νέες αναρτήσεις τους στα social media

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι θα γράψουμε εμείς! Μπορεί να έχουν χωρίσει η Νικόλ με τον Παναγιώτη Βασιλάκο κι εκείνος μάλιστα να συγκατοικεί - όπως αναφέρουν νέες πληροφορίες που διαδίδονται - με τη νέα του κοπέλα, αλλά στα social media για να τηρήσουν το συμβόλαιο με την παραγωγή δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι.

Οι αναρτήσεις και τα ποσταρίσματα έχουν πάρει φωτιά και πριν από λίγες ώρες ο Βασιλάκος έκανε ένα story με μια φωτογραφία από την ημέρα που έκανε την πρόταση στη Νικόλ. Εκείνη εννοείται πως το έκανε repost με το δικό της σχόλιο από πάνω.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση του Βασιλάκου και η απάντηση της Νικόλ

Βασιλάκος ανάρτηση

Νικόλ ανάρτηση

Γιατί είχε χωρίσει ο Βασιλάκος με την σύντροφο που είχε πριν την Νικόλ

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να βρήκε (και να έχασε ξανά) τον έρωτα στα μάτια της Νικόλ μέσα από το The Bachelor, αλλά λίγο πριν γίνει ο πρώτος Έλληνας εργένης διατηρούσε μια σχέση χρόνων με μια πανέμορφη κοπέλα, την Ντιάνα Χομτζίλα. Οι δυο τους δεν έκρυβαν μάλιστα τον έρωτά τους και έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ανέβαζαν και κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram.

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Βασιλάκου - Ο λόγος που χώρισαν

Το όμορφο μοντέλο με καταγωγή από τη Ρουμανία είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σχέση τους: «Δεν μας αρέσει να μιλάμε για τη σχέση μας, όμως, δεν την κρύβουμε κιόλας. Γιατί να κρύψεις κάτι τόσο ωραίο που σου συμβαίνει; Στα social media ανεβάζουμε πολλές κοινές μας φωτογραφίες από την καθημερινότητα αλλά και τις δουλειές μας».

Παναγιώτης Βασιλάκος, πρώην σύντροφος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μιχαήλ, η σχέση τους ολοκληρώθηκε μετά από έναν μεγάλο καβγά, αφού υπήρχαν διάφορα προβλήματα όπως η ζήλια και ο ανταγωνισμός.

Πρώην σύντροφος του Παναγιώτη απο το the bachelor