Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Εκνευρισμένη η Βίκυ Καγιά: Η δήλωση για Παπαγωργίου - Χριστοπούλου! «Για αυτές τις 2 κυρίες...»

Η άμεση απάντηση της παρουσιάστριας του ALPHA

Εκνευρισμένη η Βίκυ Καγιά: Η δήλωση για Παπαγωργίου - Χριστοπούλου! «Για αυτές τις 2 κυρίες...»
News 23.12.2020 11:19
Από Ελένη Ζουγανέλη

Εκνευρισμένη φάνηκε μπροστά από τις κάμερες η Βίκυ Καγιά, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για ακόμη μια φορά για την κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.

Συγκεκριμένα, οι κάμερες την συνάντησαν στα Madwalk και δεν γινόταν να μην σχολιαστεί το γεγονός μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της που συζητήθηκαν.

Για αυτό το λόγο εκνευρίστηκε η Βίκυ Καγιά

«Θα σας πω κάτι που είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Σας σέβομαι πάρα πολύ για τη δουλειά που κάνετε. δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω και αντιλαμβάνομαι σε πόσο σκληρές συνθήκες δουλεύετε και τι πρέπει να αντιμετωπίζετε για να έχετε τις δουλειές σας και να είσαστε καλά. Δεν σας έχω αρνηθεί ποτέ να κάτσω και να σας μιλήσω. Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά.

Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και 2 εν δυνάμει 4, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος να πει ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ή ίντριγκα μεταξύ μας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πέρα από ό,τι από την καρδιά μου σας έχω πει. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες γιατί δεν έχω κάτι να πω, ειλικρινά», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Βίκυ Καγιά

Οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι εκείνη έδωσε την απάντησή της μετά τα όσα ειπώθηκαν

«Εγώ πάντα έχω έναν καλό λόγο και μια καλησπέρα και μια αγκαλιά για όλους. Δεν υπάρχει κάτι από τη μεριά μου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει πραγματικά και ό,τι ζητάει η καρδούλα του και με ό,τι είναι χαρούμενος. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ να στηρίξουμε Έλληνες σχεδιαστές, βιοτεχνίες, καλλιτέχνες και να δώσουμε ένα ωραίο show για τον κόσμο. Να πούμε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, αγάπη και χαμόγελα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Pop Up: Η αποκάλυψη για τον Snik - Πήγε να βάλει τα κλάματα η Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αδειάζει» ξανά το GNTM 3 - «Η Ζενεβιέβ δεν περνάει καλά»

Share