Χαμός στο Πρωινό με τον Κρατερό Κατσούλη - «Αρνήθηκε να μας μιλήσει γιατί...»

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό! Μια νέα κόντρα ξεκινά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο Πρωινό με τον Κρατερό Κατσούλη - «Αρνήθηκε να μας μιλήσει γιατί...»

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό σήμερα 23/12, όταν η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως ο Κρατερός Κατσούλης αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής τους και κάπως έτσι φανέρωσε μια υποβόσκουσα κόντρα.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος τους βρέθηκε στα γυρίσματα του All Star Your Face Sounds Familiar φιλοξένησε δηλώσεις των συμμετεχόντων.

Για αυτό το λόγο ο Κατσούλης αρνήθηκε να μιλήσει στο Πρωινό

«Να πω λίγο κάτι για να μη γίνει και κάποια παρεξήγηση. Όλοι οι παίκτες του YFSF είναι δέκα. Εμείς είδαμε από το χθεσινό γύρισμα 9, δεν είδαμε τον Κρατερό Κατσούλη, όχι σαφώς επειδή είναι απέναντι. Προς Θεού, δεν θέλω εγώ να έχω καμία σχέση ότι δεν ζητήσαμε να μας μιλήσει. Απλώς, ο ίδιος δεν ήθελε, μου μετέφεραν. Δεν ήθελε, αρνήθηκε», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κινήθηκε σε υψηλότερους τόνους και είπε: «Λέμε ένα γεια, δεν πειράζει. Δεν θα έπεφταν τα νούμερα. Είναι αγένεια, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Δεν είδα αξιοπρέπεια σε αυτή τη συμπεριφορά». «Μα δεν φταίει ο Κρατερός, το δικό μας το κανάλι…», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Εκτός του Κατσούλης και ο Κοκλώνης έφυγε και δεν συνέχισε τις δηλώσεις του στην κάμερα του Πρωινού

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού ωστόσο σε κάποιο σημείο αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς του έγινε μία ερώτηση σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η οποία τον έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το Open, στην εκπομπή που θα ξεκινήσει η Δέσποινα Βανδή με την Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και στο αν θα καλέσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον τελικό του J2US.

Τέλος, η ρεπόρτερ της εκπομπής τον ρώτησε κάτι για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και εκείνος σταμάτησε τις δηλώσεις που έκανε.

«Είναι άκομψο να πω αν θα πάω στο Mega γιατί ακόμα είμαι στον αέρα του Open. Αν φύγω, θα το πω στην τελευταία μου εκπομπή. Νιώθω ότι καλό θα ήταν να ξεκουραστώ. Συνεργάζομαι με τρία κανάλια αυτή τη στιγμή. Η Δέσποινα Βανδή θα ξεκινήσει εκπομπή με τη νέα χρονιά και με τη Βίκυ Σταυροπούλου μιλάμε για ένα πρότζεκτ.

Θα την καλέσω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον τελικό, αν και με εκνεύρισε που δεν έκανε βιντεάκι για τη γιορτή μου - δείτε ποιος θα είναι καλεσμένος απόψε στο J2US. Την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου θα τη δούμε σίγουρα ξανά όταν τελειώσει όλο αυτό. Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κανένα σχόλιο», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.