Δούκισσα Νομικού: Οι αποκαλύψεις για την επιστροφή της στον ΣΚΑΙ - «Ζοριστήκαμε πολύ»

Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Οι αποκαλύψεις για την επιστροφή της στον ΣΚΑΙ - «Ζοριστήκαμε πολύ»

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε η Δούκισσα Νομικού, η οποία αναφέρθηκε ακόμη στον ρόλο της ως μητέρα, στις δύσκολες στιγμές της φετινής χρονιάς, αλλά και στις προσδοκίες της για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Ενώ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ονομασία της εκπομπής της, την οποία θα παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

«Τα έχουμε γκρουπάρει τα γυρίσματα ώστε να μη λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Ήρθε πολύ ξαφνικά η πρόταση. Μια φωνούλα μέσα μου, το ένστικτό μου μού είπε ότι ήρθε η στιγμή. Το πλατό αυτό είναι το πλατό που κάναμε τα δύο πρώτα χρόνια εκπομπή με τον Θέμο. Θα είναι ένα Super Makeover.

Ο τίτλος της εκπομπής είναι “Super Makeover”. Είναι μια συγκεκριμένη εκπομπή, έχει ένα συγκεκριμένο format, απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Τη χρονιά που πέρασε ζοριστήκαμε πάρα πολύ. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι αγκαλιές. Η μικρούλα μου με είπε μαμά και είναι 1,5. Ο Σάββας μου είπε “σ αγαπώ πολύ”», είπε η Δούκισσα Νομικού λίγες ημέρες μετά την αλλαγή που έκανε με την εταιρία κοσμημάτων της.

Δούκισσα Νομικού: «Φλογερή» η πρώτη ανάρτηση της μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ πως επιστρέφει

Μετά την ανακοίνωση πως η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια αποχής και συγκεκριμένα στο ΣΚΑΙ ήρθε και η πρώτη της φλογερή ανάρτηση!

Η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να παρουσιάσει το show μεταμορφώσεων και μάλιστα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που με τα καλύτερα λόγια την καλωσορίζει.

Τώρα η παρουσιάστρια ντυμένη στα κόκκινα και πανέμορφη όπως πάντα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό που γράφει χαρακτηριστικά:

"Ήθελα να σας πω Καλό Μήνα . Και ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει .Είστε φοβεροί . Μου λείψατε #newbeginnings"

δουκισσα νομικου