Έβαλε τα κλάματα η Αναστασοπούλου στον αέρα του The Booth - Τι συνέβη;

Ξέσπασε σε λυγμούς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έβαλε τα κλάματα η Αναστασοπούλου στον αέρα του The Booth - Τι συνέβη;

Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για το “The Booth” και το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει σε κλάματα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μας έχει δείξει αρκετές φορές πόσο ευαίσθητη είναι και ορμώμενη από το συγκινητικό κλίμα που υπήρχε στο σημερινό πλατό λόγω της τελευταίας εκπομπής, η ίδια δεν άντεξε και δάκρυσε on air.

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Να πω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι μπροστά από τις κάμερες και έχουν γίνει φίλοι μας χωρίς να τους βλέπουμε καν. Έβαλαν τώρα αυτό το τραγούδι, ξέρω ότι το βάλατε για μένα… Με συγχωρείτε που κλαίω πάλι… Μερικές φορές κάποια πράγματα στην τηλεόραση είναι αληθινά και αυτό που συνέβαινε εδώ ήταν αληθινό. Και ίσως γι’ αυτό μας έχει καταβάλλει τόσο πολύ.

Στα 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, το feedback που έχω πάρει γι’ αυτή την εκπομπή είναι πάνω από νούμερα, πάνω από αποφάσεις στελεχών. Έχουν έρθει άνθρωποι από μειονότητες και μου έχουν φιλήσει το χέρι, αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί στη ζωή μου».

Αναστασοπούλου: Μίλησε ανοιχτά για το τέλος του The Booth και το OPEN - «Το πήρα βαριά...»

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, λίγο πριν την πρόωρη ολοκλήρωση του The Booth, για το τέλος της εκπομπής, αλλά και για το συμβόλαιο που έχει με το OPEN.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς σε πρόσφατη συνέντευξή του πως το χειρότερο που έχει ακούσει για εκείνον είναι ότι φέρθηκε άσχημα στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την εγκυμοσύνη της.

«Τις φήμες έχουμε μάθει στη δουλειά μας να μην τις πολυακούμε. Εγώ προσωπικά ήμουν υπεραισιόδοξη, πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό το project, στεναχωριέμαι γιατί πραγματικά θεωρώ ότι η εκπομπή έκανε μια αίσθηση και μια διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα πράγματα. Για να ολοκληρωθεί κάτι πάει να πει ότι υπάρχει λόγος που γίνεται. Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω να βλέπω τι είναι το μετά που θα έρθει.

Μας το ανακοίνωσαν απλά, ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί στις 23 του μήνα. Έχουμε συμβόλαιο αλλά δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί. Είναι τόσο πρόσφατο που δεν έχουμε προλάβει ακόμα να το καταπιούμε. Πιο βαριά το πήρα εγώ, ξεκάθαρα! Στεναχωρήθηκα πολύ», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία πρόσφατα αποκάλυψε στην εκπομπή πως έπεσε θύμα χάκερ.

Για τον Νίκο Μουτσινά ανέφερε:

«Από το δικό μου στόμα δημόσια πράγματα άσχημα για τον Νίκο δεν έχουν ακουστεί ποτέ. Αυτό το ξέρει ο Νίκος γιατί το λέει, μη ρωτάς εμένα. Εμένα μου έγινε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και έδωσα μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση τότε.

Επειδή εγώ με τον Νίκο είχα πάρα πολλά χρόνια πολύ στενή σχέση και φιλία, θεωρώ ότι αυτά είναι πράγματα που θα πρέπει να ειπωθούν μεταξύ εμένα και του Νίκου. Με ανέφερε, αλλά δεν είπε ότι ακούστηκαν από εμένα. Αν θες μπορείς να ρωτήσεις τον Νίκο τι εννοεί, αλλά εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Δεν έχουμε επαφές αλλά και πάλι δεν σημαίνει τίποτα».