Το συγκινητικό μήνυμα της Νατάσας Καραμανλή για την οικογένεια - «Σήμερα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να..»

Ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το συγκινητικό μήνυμα της Νατάσας Καραμανλή για την οικογένεια - «Σήμερα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να..»

Η Νατάσα Καραμανλή είχε χθες την ονομαστική της εορτή και για αυτόν τον λόγο ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν, δίνοντας το μήνυμα της για την αξία της οικογένειας.

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που αντιμετώπισε και κάποια θέματα υγείας, δέχθηκε μεγάλο αριθμό ευχών, κάτι που τη συγκίνησε αρκετά για αυτό και αποφάσισε τόσο να ευχαριστεί τον κόσμο όσο και να αποδείξει πόσο σημαντικό είναι να έχεις στο πλευρό μια οικογένεια.

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγραψε: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους για τις ευχές και για τα όμορφα μηνύματα που δέχτηκα για τη γιορτή μου.

Σήμερα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να έχουμε αληθινούς ανθρώπους δίπλα μας ….τόσο κοντά μας παρόλη την απόσταση….και πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της οικογένειας…αξία ανεκτίμητη….και να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί με υπομονή και δύναμη θα ξεπεράσουμε κι αυτόν τον σκόπελο.Προσωπικά, εύχομαι σε όλους σας υγεία , ψυχική ηρεμία και αγάπη σε σας και τις οικογένειες σας”.

 Νατάσα Καραμανλή

Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Κώστα Καραμανλή και τη Νατάσα Παζαΐτη - Πήραν τη μεγάλη απόφαση

Πήραν την μεγάλη απόφαση η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής και αποφάσισαν να μας την δείξουν!

Η Νατάσα Παζαΐτη πόσταρε μια φωτογραφία της κόρης της στο Instagram της συστήνοντάς την σε όλους. Κώστας και Νατάσα Καραμανλή έχουν δίδυμα παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη. Τα δυο παιδιά, που γεννήθηκαν όταν ο πατέρας τους ήταν πρωθυπουργός, σήμερα είναι 16 ετών.

Τον Αλέξανδρο Καραμανλή τον έχουμε δει αρκετές φορές να συνοδεύει την μητέρα του σε εκδηλώσεις, αλλά η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πιο διακριτική και δεν εμφανίζεται στα φώτα. Η μητέρα της πάντως, Νατάσα Καραμανλή θέλησε να ποστάρει....περισσότερα στο Athensmagazine