J2US: Οι πρόβες της Άννας Βίσση για τον φαντασμαγορικό τελικό

Αναμένονται πολλές εκπλήξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Οι πρόβες της Άννας Βίσση για τον φαντασμαγορικό τελικό

Οι πρόβες για τον φαντασμαγορικό τελικό του J2US που θα δούμε το Σάββατο έχουν ξεκινήσει και η Άννα Βίσση αναμένεται να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση γεμάτη εκπλήξεις.

Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση που ακόμα να το πιστέψουμε ότι και έγινε αμοιβαίο follow και ότι θα εμφανιστούν στο ίδιο πλατό.

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως κάνει συνεχώς πρόβες για το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη αναρτώντας ένα instastory.

Η τραγουδίστρια έγραψε στην φωτογραφία: «Πρόβα για τον τελικό! Guest performance».

Οι πρόβες της Άννας Βίσση

Ωστόσο, θα δούμε τελικά ντουέτο Βίσση - Βανδή; Ο Κοκλώνης έδωσε την απάντηση!

Ο Νίκος Κοκλώνης συνδέθηκε τηλεφωνικά το πρωί της Τετάρτης στο Ευτυχείτε και αποκάλυψε αν στον μεγάλο τελικό του J2US πρόκειται να δούμε ντουέτο από την Άννας Βίσσης και την Δέσποινας Βανδής.

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου αναμένεται να απολαύσουμε τον φαντασμαγορικό τελικό του μουσικού σόου και μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης μας ενημέρωσε πως μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις με τα δύο αυτά ζευγάρια δυστυχώς να βρίσκονται εκτός παιχνιδιού μια ανάσα πριν την μεγάλη στιγμή.

Μια από αυτές είναι σίγουρα η εμφάνιση της Άννας Βίσσης στο ίδιο πλατό με την Δέσποινα Βανδή καθώς εδώ και χρόνια υπάρχει μια κόντρα μεταξύ τους.

Ωστόσο, πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τις δύο τραγουδίστριες να ερμηνεύουν από κοινού ένα τραγούδι. Αναφορικά με αυτό, ο παρουσιαστής του J2US έδωσε την απάντηση στον αέρα του Ευτυχείτε.

“Σας υπόσχομαι ότι ο τελικός του J2US θα προβάλλεται για χρόνια με αυτά που θα δείτε. Δεν ξέρω ακόμη αν θα τραγουδήσουν μαζί, εγώ θα το προσπαθήσω. Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Η Άννα έκανε δική της ξεχωριστή πρόβα.

Δεν ισχύει ότι θα τραγουδήσει η μία τραγούδι της άλλης. Είναι δύσκολο αυτή η κόντρα κρατά 25 χρόνια, για μένα αυτά είναι βλακείες. Την Άννα την ξέρω πολλά χρόνια και μου έχει κάνει πολλές χάρες, δεν νιώθω ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους» τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα