Τέλος ο Βασιλάκος για την Μαρίνα - Φωτογραφίζεται αγκαλιά με κούκλο παίκτη του GNTM 3

Σοκ!

Τέλος ο Βασιλάκος για την Μαρίνα - Φωτογραφίζεται αγκαλιά με κούκλο παίκτη του GNTM 3

Η Μαρίνα Λικμέτα φαίνεται να έριξε μαύρη πέτρα πίσω της και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και μάλιστα έπεσε στην αγκαλιά ενός παίκτη του GNTM 3.

Η Μαρίνα ήταν ένα από τα φαβορί του The Bachelor, ωστόσο εκείνη αποχώρησε οικιοθελώς από το παιχνίδι.

Πολλές φήμες την θέλουν, βέβαια, να είναι η νέα σύντροφος του Παναγιώτη μετά τον φημολογούμενο χωρισμό του από τη Νικόλ, με την ίδια όμως να το διαψεύδει.

Παρόλα αυτά, ο Βασιλάκος φαίνεται να είναι παρελθόν για την Μαρίνα και κάποιος άλλος να έχει πάρει την θέση του.

Ο παίκτης του GNTM που φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την όμορφη Μαρίνα ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας. Παρόλα αυτά, φαίνεται μέχρι στιγμής η σχέση τους να περιορίζεται στο επαγγελματικό, μιας και οι δύο δούλεψαν μαζί για μία νέα συλλογή ρούχων.

Η ίδια σε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram απάντησε τόσο για το αν βρίσκεται σε σχέση όσο και τον λόγο συνάντησης της με τον Παναγιώτη.

Βέβαια, η φωτογράφιση φάνηκε αρκετά φλογερή, κάτι που πιθανόν να υποδηλώνει πολλά!

μαρίνα παναγιώτης

πέτσας και μαρίνα

The Bachelor: Η Μαρίνα "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά η Μαρίνα «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Τον χώρισε από την Νικόλ μετά το The Bachelor και είναι και πάλι μαζί;

Αρχικά, αναφέρθηκε στη ζωή της μετά το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια στις σχέσεις που έχει με την νικήτρια του παιχνιδιού, αλλά και τον Έλληνα bachelor.

Όπως αποκάλυψε, ούτε ήταν, αλλά ούτε και είναι σε σχέση με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, δηλώνοντας πως δεν της αρέσει να έρχεται δεύτερη. Συνεχίζοντας τόνισε πως όπως έχει δει στα social media με την Νικόλ είναι ακόμη μαζί.

Όσον αφορά τα μηνύματα που έχει δεχθεί από τον Παναγιώτη - που πρώτο το Vanda's blog σας είχε αποκαλύψει - έκανε γνωστό πως όντως είχαν επικοινωνία, ωστόσο μόνο για να δει τι κάνει και αν είναι καλά.