Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δίμετρο μοντέλο η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου - "Μάγεψε" περπατώντας στα Madwalk

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Δίμετρο μοντέλο η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου -
News 24.12.2020 10:34
Από Ελένη Ζουγανέλη

Δίμετρο μοντέλο και κούκλα είναι η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, η οποία σύμφωνα με την ON Time και την Σάσα Σταμάτη συμμετείχε σε δυο επιδείξεις της Σήλιας Κριθαριώτη για το «5226» αλλά και τη συλλογή Celia kritharioti haute couture στα Madwalk.

H 15χρονη είναι κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου. Πηγαίνει στο Saint Catherine’s, είναι πολύ καλή μαθήτρια, ενώ παράλληλα ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ενόργανη γυμναστική και το χορό. Θέλει να σπουδάσει Ψυχολογία και έχει ταλέντο στη ζωγραφική.

Η Φαίδρα Παπανδρέου, περπατώντας στην πασαρέλα "μάγεψε" το κοινό με την ομορφιά της, αλλά και με το εντυπωσιακό φόρεμα που φορούσε.

Ανδρέας Παπανδρέου εγγονή

Να σημειώσουμε πως στην πασαρέλα των Madwalk θα δούμε και αρκετά παιδιά του GNTM 3, ωστόσο έμεινε εκτός ο Ηρακλής. Τι συνέβη;

Ποιος είναι ο πατέρας της Φαίδρας, Νίκος Παπανδρέου και γιος του Ανδρέα

Γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο[1] της Καλιφόρνια και είναι γιος του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Παππούς του είναι ο Γεώργιος Παπανδρέου ενώ αδερφός του ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου. Σπούδασε[1] οικονομικά στο πανεπιστήμιο Γέιλ (1979) και λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο του Βερμόντ (1994), ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη δημόσια διοίκηση στο Γουντρόου Γουϊλσον Σκούλ (Woodrow Wilson School) (1981) και πραγματοποίησε διδακτορικό στα οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον (Princeton) (1986).

Εργάστηκε στην Παγκόσμια Τράπεζα, έχει διδάξει οικονομικά και λογοτεχνία, έχει διατελέσει μέλος[2] του διοικητικού συμβουλίου της διαχειρίστριας εταιρίας ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, άμισθος σύμβουλος του υπουργείου εξωτερικών (1999 - 2001), άμισθος οικονομικός σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας (1987 - 1988), επιστημονικός σύμβουλος του υπουργείου Αιγαίου (2001 - 2004), μέλος του διοικητικού συμβουλίου της OMEGA BANK και αντιπρόεδρος[3] του Ινστιτούτου Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών - Ανδρέας Παπανδρέου.

Το 1995 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Δέκα μύθοι και μια ιστορία», το οποίο μεταφράστηκε στα αγγλικά, τα γερμανικά και τα αραβικά. Από τότε έχει συγγράψει άλλα τέσσερα βιβλία. Από το 2000 αρθρογραφεί στο περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση».

Στις ευρωεκλογές του 2019 έθεσε υποψηφιότητα με το Κίνημα Αλλαγής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονισμένη η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου - Θλίψη «σκέπασε» το σπίτι της

Δήμητρα Λιάνη: Μαυροφορεμένη στο τρισάγιο στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου

TAGS
Share