Ράγισε καρδιές η Ιωάννα Μπούκη με την αποκάλυψη για την κόρη της - «Κόλλησε ένα μικρόβιο και...»

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον Αντώνη Σρόιτερ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Ιωάννα Μπούκη με την αποκάλυψη για την κόρη της - «Κόλλησε ένα μικρόβιο και...»

Καρδιές ράγισε η Ιωάννα Μπούκη, μιλώντας στο Happy Day. Αποκάλυψε πως η κόρη της όταν ήταν 18 μηνών κόλλησε ένα μικρόβιο και την είχαν στη θερμοκοιτίδα μέχρι να γίνει καλά.

Η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Όταν ήταν μωρά τα παιδιά ο Αντώνης βοηθούσε πάρα πολύ. Άλλαζε πάνες των κοριτσιών, τις κρατούσε να κοιμηθώ εγώ στα πρώτα ξενύχτια, είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς. Δεν θα πάμε για 3ο παιδί».

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μπούκη για την κόρη της

«Όταν γεννήθηκε η Παυλίνα μου αρρώστησε, κόλλησε ένα μικρόβιο. Ήταν 18 ημερών και μέχρι 40 ημερών την είχαν στη θερμοκοιτίδα μέχρι να γίνει καλά. Αυτό ήταν η πρώτη φορά που πόνεσα πάρα πολύ, δεν ήξερα τι θα γίνει. Ήμουν κι εγώ μικρή. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Έχασα τότε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 10 μέρες. Το ξεπεράσαμε».

Δείτε ωστόσο, πόσο μεγάλωσαν οι κόρες τους μέσα από φωτογραφίες από βόλτα τους.

Το ρομαντικό στόρι ανάμεσα στην Ιωάννα Μπούκη και τον Αντώνη Σρόιτερ

Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ

Ήταν Δεκέμβριος του 2011, όταν η Ιωάννα Μπούκη συνάντησε για πρώτη φορά τον Αντώνη Σρόιτερ. Στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών και έχοντας ακόμη ως έδρα της την Κρήτη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, η όμορφη Ιωάννα είχε πάει με μια φίλη της για φαγητό στο κρητικό εστιατόριο Το Κουζουλό, στην Κηφισιά.

Εκείνο το κυριακάτικο μεσημέρι έτυχε να γευματίζει εκεί και ο anchorman τουAlpha. Η Ιωάννα χαμογελά όταν θυμάται την πρώτη τους συνάντηση.

«Τότε έμενα μόνιμα στην Κρήτη, αλλά είχα δεχτεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την εταιρεία όπου δούλευα και είχα έρθει στην Αθήνα για τη συνάντηση. Ο Λάζαρος Βαφειάδης, που έχει το Κουζουλό, είναι κοινός μας φίλος με τον Αντώνη και μέσω εκείνου γνωριστήκαμε ‒ αν και εκείνο το μεσημέρι είχαμε βρεθεί στο εστιατόριο με διαφορετικές παρέες» εξηγεί στο People.

Η γνωριμία τους συνέπεσε με μια επαγγελματική πρόταση που την καλούσε να πάρει μια απόφαση ζωής: Να μετακομίσει μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, παραδέχεται πως στην αρχή χρειάστηκε το χρόνο της για να προσαρμοστεί στις αλλαγές της καθημερινότητάς της. «Οι φίλες μου ήταν στην Κρήτη, ο Αντώνης δούλευε ασταμάτητα και στην αρχή όλα ήταν κάπως θολά και καινούρια για μένα. Οι ρυθμοί εδώ είναι γρήγοροι και δύσκολοι, μου πήρε χρόνο για να προσαρμοστώ. Ήταν μια καινούρια ζωή, αλλά με τη βοήθεια του Αντώνη κατάφερα να βρω τα πατήματά μου» ομολογεί. Όσο προχωρούσε η σχέση τους, η επιθυμία για ένα παιδί ήταν κοινή.