Φανερά συγκινημένος ο Πασχάλης - «Έκλαιγα με αναφιλητά.. Δεν θα ξεχάσω αυτή την εικόνα»

Δάκρυσε on air

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φανερά συγκινημένος ο Πασχάλης - «Έκλαιγα με αναφιλητά.. Δεν θα ξεχάσω αυτή την εικόνα»

Ο Πασχάλης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Άντζυ Λουπέσκου και την εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής» στο Plus TV Κύπρου και ήταν φανερά συγκινημένος.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια μια ιστορία που συνέβη πριν από πολλά χρόνια και δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνηση του.

Ο Πασχάλης είπε συγκεκριμένα: «Παιδί 8 χρονών μαζέψαμε τα πράγματα από το Δοξάτο εγώ και η μητέρα μου. Μετά από αρκετά χρόνια ήμουν στην Κομοτηνή και πήγα να δω τη θεία μου και το πατρικό μου.

Μπαίνοντας μέσα στο πατρικό μου έκλαιγα με αναφιλητά. Δεν θα ξεχάσω αυτή την εικόνα. Το βρήκα μικρό γιατί και εγώ ήμουν μικρούλης. Βίωσα τη φτώχια πάρα πολύ αλλά δεν με τραυμάτισε».

Στο μεταξύ, ποιος τραγουδιστής έβαλε τέλος στην καριέρα του;

Λίγα λόγια για τον Πασχάλη και την ζωή του

Ο Πασχάλης (πλήρες όνομα: Πασχάλης Αρβανιτίδης, 24 Αυγούστου 1946) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Γεννήθηκε στο Δοξάτο Δράμας. Η καριέρα του ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία με το συγκρότημα των Olympians, ενώ αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα.

Το 1977 συμμετέχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μαζί με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη και Μπέσσυ Αργυράκη, κερδίζοντας για την Ελλάδα την 5η θέση με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Σέβης Τηλιακού.[εκκρεμεί παραπομπή]

Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 μεγάλους δίσκους, πολλοί εξ αυτών έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι ξεπερνώντας τα 200.000 αντίτυπα.Η κυκλοφορία των δίσκων του Party On The Rocks, 9 Τρόποι Αγάπης, Ερωτικά Μηνύματα, Παντού Φωτογραφίες σου, αποτελούν έως και σήμερα σταθμό στην ελληνική δισκογραφία, με πωλήσεις ρεκόρ 150.000 - 200.000 αντίτυπα.

Γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1946 στο Δοξάτο του νομού Δράμας. Ο πατέρας του, Γιάννης, ήταν από την Ανατολική Θράκη (Μάλγαρα – Καρατζάχαλι) και η μητέρα του, Βασιλική, Μακεδόνισσα από τον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1950 η πολύτεκνη οικογένειά του (4 αγόρια και 1 κορίτσι) εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η παγκόσμια μουσική επανάσταση των Beatles και Rolling Stones βρήκε τον Πασχάλη στην εφηβεία και δεν τον άφησε ανεπηρέαστο. Στα δεκαέξι του χρόνια δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους Drugstoremen, μετά τους Brahms και στα δεκαοκτώ του τους Olympians.

Είναι παντρεμένος με την Αλίκη Αρβανιτίδη, δικηγόρο και έχουν δύο παιδιά, ένα γιο και μια κόρη, την Ζήνα (Ζηνοβία) η οποία ακολουθεί καριέρα μουσικού και σύνθετη. Το 2014 απέκτησαν μια εγγονή, την μικρή Αλίκη.