Ο Ηλίας Δρούλιας ζει τον απόλυτο έρωτα - Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Ηλίας Δρούλιας ζει τον απόλυτο έρωτα - Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του

Ο Ηλίας Δρούλιας εδώ και ενάμιση χρόνο ζει τον απόλυτο έρωτα και μάλιστα ανακοίνωσε πως έκανε το επόμενα βήμα στην σχέση του.

Ο τραγουδιστής, καφετζής -μιας και έκανε στροφή στην καριέρα του- και μέλος των Droulias Brothers και η Μαρία Μπιμπή δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο Ηλίας Δρούλιας είχε δηλώσει στην εφημερίδα “Real”: «Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Όταν επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι σε καταλαβαίνει απόλυτα, γιατί να μην είσαι εξωστρεφής; Είναι δύσκολο μια γυναίκα να είναι δίπλα σε έναν καλλιτέχνη.

Είναι δύσκολο να σε διαχειριστεί. Πιστεύω ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα… Αν μια γυναίκα σε κατευθύνει σωστά, μπορεί να σε απογειώσει. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί και να σε καταστρέψει».

Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε το επόμενη βήμα στη σχέση του και ξεκίνησε να συγκατοικεί: «Ζούμε μαζί. Μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι. Περνάμε καλά. Ως άνθρωπος είμαι πολύ δοτικός, αν είναι αμοιβαίο. Μου αρέσω να δείχνω τα συναισθήματά μου. Είμαι παλιάς κοπής άνδρας, έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια.

Έχω μεγαλώσει με το πρότυπο ότι ο άνδρας είναι άνδρας και η γυναίκα γυναίκα. Δεν νομίζω ότι η συγκατοίκηση με δεσμεύει. Μπορείς σε μια συγκατοίκηση να είσαι και ελεύθερος. Αν με τον άνθρωπό σου κάνεις όμορφα πράγματα, σε ικανοποιεί και σε ευχαριστεί που είσαι μαζί του, τότε όλα είναι μια χαρά», πρόσθεσε ο Ηλίας Δρούλιας.

ηλίας δρούλιας με την κοπέλα του

Λίγα λόγια τον Ηλία Δρούλια και τον αδερφό του, Κωνσταντίνο

Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, τα αδέλφια Δρούλιας, μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers», καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα!

Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας είναι η βασική φωνή αλλά και ο λυράρης του σχήματος "Droulias brothers" και ο 23χρονος αδερφός του Ηλίας μεγαλουργει με το νταούλι.

Το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάνε στο αίμα τους, είχαν γίνει ανάρπαστοι το καλοκαίρι προκαλώντας χαμό! Eκτός από την μουσική, τα δυο αδέλφια σπουδάζουν, ο Ηλίας οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ο Κωνσταντίνος ενεργειακή τεχνολογία στο ΤΕΙ Πειραιά!

Έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως ο Βασίλης Καρράς και έχουν αφιερώσει και μαντινάδα στην Άννα Βίσση!