Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ο Γιάννης Καπετάνιος αποκαλύπτει - «Έπεφτα για ύπνο για να μην σκέφτομαι ότι..»

Τι προσπαθούσε να αποφύγει;

Ο Γιάννης Καπετάνιος αποκαλύπτει - «Έπεφτα για ύπνο για να μην σκέφτομαι ότι..»
News 24.12.2020 22:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και συγκεκριμένα στη Ρενέ Σαραντινού και εξομολογήθηκε τι προσπαθούσε να αποφύγει να σκεφτεί.

Ο γνωστός ηθοποιός, που αντιμετώπισε κάποιες δύσκολες στιγμές, αναφέρθηκε στα δύσκολα Χριστούγεννα που έχει περάσει και αποκάλυψε πως υπήρχαν περίοδοι που δεν είχε λεφτά για φαγητό και για να ξεχάσει την πείνα και τα προβλήματα του έπεφτε για ύπνο.

Δύσκολα Χριστούγεννα έχεις αντιμετωπίσει;

Δύσκολα Χριστούγεννα ήταν τότε που μικρός είχα αρρωστήσει, τον μήνα Νοέμβριο, την περίοδο που μαζεύαμε ελιές στο χωριό, κι ήμουν 4 μήνες μέσα στο σπίτι, σ’ ένα δωμάτιο… Είχα πάθει ηπατίτιδα. Ήμουν 15 χρονών τότε… Αρρώστησα Νοέμβριο και βγήκα από το σπίτι το Πάσχα. Μόλις βγήκα από το σπίτι, ήμουν πιο παχύς και πιο ψηλός, δεν με γνώριζε κανένας, γιατί ήμουν σαν καλαμάκι αδύνατος. Το παρατσούκλι μου ήταν “καλάμι”, έτσι με φώναζαν τα παιδιά για να με πειράξουν. Είχα πολύ αδύνατα πόδια. Έμεινα 4 μήνες μέσα στο σπίτι, έτρωγα τα καλύτερα, δεν αισθανόμουν τίποτα, αλλά έπρεπε να μείνω μέσα απομονωμένος. Μιλάμε για τη δεκαετία του ’70… Ευτυχώς εξαλείφθηκε, κι ούτε είχα ποτέ πρόβλημα.

Με την καραντίνα πως τα πας;

Το σπίτι μου αρέσει και κάθομαι πολλές φορές μεγάλα χρονικά διαστήματα μέσα, δεν έχω πρόβλημα, είμαι προσαρμοστικός, όπου με βάλεις, θα βρω τρόπο να σκοτώνω τον χρόνο μου ή θα κοιμάμαι για να ξεχνάω την πείνα και τον πόνο μου… Όπως έκανα κάποτε…

Κοιμόσουν για να μην πεινάς;

Όταν πείναγα… Δεν υπήρχαν περίοδοι που πεινούσα; Είχα να φάω τότε που ήμουν στο θέατρο Τέχνης; Κοιμόμουν πολλές ώρες, κι όταν κοιμάσαι δεν πεινάς… Έπεφτα για ύπνο για να μην σκέφτομαι τι θα κάνω, να μην έχω προβλήματα, να περνάει η ώρα, η μέρα… Έπειτα ξυπνούσα και πάντα έβρισκα τι θα κάνω. Η μεγαλύτερη συντροφιά είναι το διάβασμα, ούτε η τηλεόραση, ούτε η εικόνα.

Γιάννης Καπετάνιος

Γιάννης Καπετάνιος: Η αλήθεια για την καταγωγή και την ηλικία του - Δεν είναι από την Αθήνα...

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου. Τι δεν γνωρίζουμε ωστόσο για την ζωή του; Ποια είναι η καταγωγή και η ηλικία του;

Ο Γιάννης Καπετάνιος γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1959 στην Χίο και είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η πρώτη του επαφή με το κοινό ήταν στο Φεστιβάλ «ΜΕΡΙΔΑ» της Ισπανίας, όπου συμμετείχε στο χορό με το έργο «ΙΠΠΗΣ» του Αριστοφάνη με το Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν και αμέσως μετά στην Επίδαυρο, ως πρωτοετής σπουδαστής της ίδιας Δραματικής Σχολής, από την οποία αποφοίτησε με άριστα.

Απέκτησε συγκλονιστικές εμπειρίες στα χρόνια της Σχολής, με συμμετοχές σε Φεστιβαλικές παραστάσεις και στο Θέατρο ΦΡΥΝΙΧΟΥ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ την περίοδο 1983-1988. Δείτε ωστόσο γιατί περνάει δύσκολα ο συνεργάτης του Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στόλισαν Σεφερλής - Τσαβαλιά: Μοναδική φωτογραφία από το χρυσό σαλόνι του σπιτιού τους!

Μεγάλη απάτη σε βάρος του Μάρκου Σεφερλή - Η ανακοίνωση στο Instagram

Share