Ποιος Βασιλάκος; Με αυτόν είναι η Αντζελίνα - Τρυφερή φωτογραφία

Δεν άργησε να βρει το νέο της αμόρε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποιος Βασιλάκος; Με αυτόν είναι η Αντζελίνα - Τρυφερή φωτογραφία

Όπως φαίνεται η Αντζελίνα έπρεπε να αποχωρήσει από το The Bachelor για να βρει τον έρωτα της. Και όχι, δεν τον βρήκα στα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, ο οποίο δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την Νικόλ, αλλά σε μελαχρινό γοητευτικό που δεν ανήκει στην showbiz.

Την αποκάλυψη μάλιστα του νέου της συντρόφου, έκανε ο λογαριασμό Soulα Glamorous, η οποία όταν προβαλλόταν το The Bachelor, ασχολιόταν καθημερινά με τα όσα γινόντουσαν μέσα στο παιχνίδι και μας ενημέρωνε μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιούσε στο Instagram.

Χθες λοιπόν, έκανε γνωστό πως η Αντζελίνα έχει βρει νέο αμόρε και έχει ξεχάσει εντελώς τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Μάλιστα, το ζευγάρι γιόρτασε και τα γενέθλια της με ένα όμορφο πάρτι μόνο με κοντινά πρόσωπο λόγω του lockdown.

Στον λογαριασμό της στο Instagram - πριν της τον κλείσουν - μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη τους κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Αντζελίνα The Bachelor νέος σύντροφος

Σε αυτό το ριάλιτι θα πάει η Αντζελίνα με το σύντροφο της, μετά το The Bachelor

Οι αποκαλύψεις ωστόσο, δεν έμειναν μόνο εκεί! Έπειτα από μήνυμα που δέχτηκε η Soula Glamorous, έκανε γνωστό πως η Αντζελίνα όπως φαίνεται ετοιμάζεται να μπει με το σύντροφο της σε ένα νέο ριάλιτι που έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες από το νέο έτος.

Αντζελίνα The Bachelor

Ο λόγος για το The Battle of couples - Tι είναι όμως αυτό το ριάλιτι

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες.

Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν' αποδείξουν ότι είναι "δυνατοί" σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν. Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Στο «Battle of the Couples», το νέο ψυχαγωγικό show που έρχεται στον Alpha στις αρχές του 2021, πρωταγωνιστεί η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλεια, ενώ τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον δεσμό τους και ν’ αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι ανίκητη. Ο καθένας θα πρέπει να αποδείξει μέχρι πού θα έφτανε για να είναι με το άλλο του μισό. Όταν η σχέση παύει να είναι παιχνίδι και γίνεται στίβος μάχης, τότε χρειάζεται να αναμετρηθείς με την αλήθεια: μπορεί η αγάπη σου να βγει αλώβητη και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο;