Ράγισε καρδιές ο Αγγελόπουλος για τα παιδιά με καρκίνο - «Κανένα δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του»

Το βίντεο και τα συγκινητικά λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές ο Αγγελόπουλος για τα παιδιά με καρκίνο - «Κανένα δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά και βρίσκεται δίπλα σε όσα ειδικά έχουν ανάγκη. Μάλιστα, κάθε χρόνο συμμετέχει στις δράσεις που κάνει ο Λουκάς Φουρλάς για την ενίσχυση των Μικρών Ηρώων του παιδοογκολογικού. Τα λόγια του μάλιστα ραγίζουν καρδιές.

Οι “Μικροί Ήρωες” είναι μία επιστημονική ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών και αθλητικών προγραμμάτων για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κολυμπάει κάθε χρόνο για φιλανθρωπικό σκοπό, θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά που πολεμούν με οτν καρκίνο. Ωστόσο, φέτος λόγω των συνθηκών δεν κατάφερε να βρεθεί στην εν λόγω δραστηριότητα.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλο για τα παιδιά με καρκίνο

«Καλημέρα, Χρόνια πολλά στην όμορφη την Κύπρο, στον φίλο μου τον Άγγελο Φουρλά, στους ΟΥΚ και σε όλους τους φορείς που στηρίζουν τα παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία και καρκίνο. Φέτος, δεν κατάφερα να κολυμπήσω μαζί σας λόγω των συνθηκών, ελπίζω να τα καταφέρω του χρόνου! Κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα.

Γιώργος Αγγελόπουλος ανάρτηση για καρκίνο

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 1982), γνωστός και με το παρατσούκλι «Ντάνος», είναι Έλληνας προπονητής θαλάσσιου σκι, ηθοποιός, επιχειρηματίας και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν ως αμυντικός. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017, μέσα από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης Survivor, στο οποίο αναδείχτηκε νικητής. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Σκιάθο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στον πέμπτο κύκλο του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης Survivor Greece, το οποίο προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο νέο κύκλο του παιχνιδιού, ο οποίος προβλήθηκε το 2017. Αφού πέρασε από casting, τελικά εντάχθηκε στην ομάδα των παικτών και τον Φεβρουάριο του 2017 ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του παιχνιδιού. Στις 5 Ιουλίου αναδείχθηκε νικητής, έχοντας διανύσει 148 μέρες στο παιχνίδι.

Στις 28 Νοεμβρίου 2017, βρέθηκε στην Κύπρο όπου μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου παρουσίασαν τα Time Out Eating Awards για το 2017, τον γαστρονομικό θεσμό του νησιού που βράβευε τα καλύτερα εστιατόρια για 13η χρονιά.

Από το 2018 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Alpha, Το Τατουάζ, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις και κάνει ομιλίες με θέμα το motivation.