Χριστίνα Μπόμπα: Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της που κέρδισε τις καρδιές όλων των Ελλήνων

Αποδέχτηκε το Challenge του Τάσου Δούση και μοίρασε αγάπη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της που κέρδισε τις καρδιές όλων των Ελλήνων

Η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα που μάλιστα είναι και έγκυος σε δίδυμα έκανε μια προσφορά αγάπης που κέρδισε τις καρδιές όλων των Ελλήνων παραμονές Χριστουγέννων.

Η προσφορά της κούκλας συντρόφου του Σάκη Τανιμανίδη είχε να κάνει με το challenge αγάπης και προσφοράς του γνωστού παρουσιαστή και δημοσιογράφου, Τάσου Δούση, για το «Ελληνικό παιδικό χωριό» στο Φίλυρο. Ο παρουσιαστής των Εικόνων ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο χωριό καθώς τα παιδιά εκεί αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Όπως έγινε γνωστό από τον Τάσο Δούση στο «Ελληνικό παιδικό χωριό» που φιλοξενούνται παιδιά χωρίς οικογένεια δεν υπάρχει θέρμανση στα σπίτια, ζεστό φαγητό και γενικά τα οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας είναι τεράστια. Έτσι ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας κοινοποίησε το πρόβλημα των παιδιών και της δομής και ξεκίνησε μια εκστρατεία από το Instagram προκειμένου να βοηθήσει ο κόσμος το «Ελληνικό παιδικό χωριό». Διαβάστε εδώ αναλυτικά πως ξεκίνησε από το post του Τάσου Δούση στο Instagram η εκστρατεία βοήθειας.

Ο δημοσιογράφος όμως των Εικόνων δεν κινητοποίησε μόνο τους δικούς του φίλους. Έκανε και κάτι άλλο. Έβαλε στο παιχνίδι ενημέρωσης ευθύνης και αλληλεγγύης και πολλούς φίλους του «διάσημους». Έτσι εκτός από τον απλό κόσμο ευαισθητοποιήθηκε και η Ελληνική showbiz.

Από την πρώτη στιγμή και μετά το challenge του Τάσου Δούση πολλοί «επώνυμοι» αποδέχτηκαν την πρόσκληση -πρόκληση και στήριξαν το «Ελληνικό παιδικό χωριό» ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν με challenge άλλους φίλους τους επώνυμους σε μια αλυσίδα αγάπης. Διαβάστε εδώ ποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, λοιπόν, στο κάλεσμα του Τάσου Δούση και στο challenge ανταποκρίθηκε και η Χριστίνα Μπόμπα. Το μήνυμα της ήταν ανθρώπινο, γλυκό τρυφερό μάλιστα στο story που έβαλε στο προφίλ της στο Instagram κάλεσε τους φίλους της να βοηθήσουν το «Ελληνικό παιδικό χωριό» και πόσταρε και τους λογαριασμούς της δομής.

Στιγμιότυπο από το story της Χριστίνας Μπόμπα για το Ελληνικό παιδικό χωριό

Χριστίνα Μπόμπα Ελληνικό παιδικό χωριό

Μπείτε στο προφίλ του @Tasos Dousis για να δείτε τι ακριβώς είπε η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα και επίσης ποιοι άλλοι «επώνυμοι» έχουν μπει μέχρι τώρα στην αλυσίδα αγάπης για να σωθεί το «Ελληνικό παιδικό χωριό».

Το Youweekly.gr σας καλεί όλους να βοηθήσετε έστω και με ένα ευρώ. Κάθε βοήθεια όσο μικρή και αν είναι γεμίζει με χαμόγελα τα παιδιά στο Φίλυρο. Μπείτε στην αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης που ξεκίνησε από τον @Tasos Dousis