Η Αφροδίτη του Big Brother ποζάρει χωρίς σουτιέν με την Χριστίνα

Και η φωτογραφία τους γίνεται viral

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Αφροδίτη του Big Brother ποζάρει χωρίς σουτιέν με την Χριστίνα

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και η Χριστίνα Ορφανίδου είναι δυο από τις παίκτριες του Big Brother που συζητήθηκαν πολύ μέσα στο σπίτι. Ενώ, συνεχίζουν να συζητιούνται ακόμη και μια εβδομάδα μετά τον τελικό που ανέδειξε νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η Χριστίνα λοιπόν, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, μια ανάρτηση της έγινε viral! Πρόκειται για ένα κολάζ που από την μια δείχνει την Χριστίνα με τίτλο «Τι παραγγέλνεις» και από την άλλη την Αφροδίτη με τίτλο «Τι σου έρχεται».

Οι δυο πρώην παίκτριες έχουν πολύ καλές σχέσεις και μπόλικο χιούμορ! Ενώ, να σημειώσουμε πως η Αφροδίτη έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν έχει κόμπλεξ και αγαπάει το σώμα της, Για αυτό και δεν "κολλάει" στο να ποζάρει ακόμη και χωρίς σουτιέν, φορώντας μόνο ένα λεπτό μπλουζάκι.

Αφροδίτη Χριστίνα Big Brother

Big Brother: Γυμνή η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στο διαδίκτυο - Η ανάρτηση της Χριστίνας

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, η οποία ποζάρει γυμνή. Γνωστή σελίδα στο Instagram μάλιστα, έκανε ένα κολάζ, με το οποίο θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα. Η Χριστίνα Ορφανίδου, που είναι φίλη της από το Big Brother και την στηρίζει, θέλησε να αναρτήσει την συγκεκριμένη φωτογραφία, θέλοντας να πει σημαντικά λόγια.

Συγκεκριμένα, στο Instagram κυκλοφορεί ένα κολάζ με την Αφροδίτη από το Big Brother και την Μπρίτνει Σπίαρς, με το μήνυμα «diamonds shine in every size», δηλαδή «τα διαμάντα λάμπουν σε όλα τα μεγέθη», εννοώντας τα κιλά.

Η Χριστίνα Ορφανίδου λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί την συγκεκριμένη ανάρτηση στο προφίλ της, γράφοντας «Όλες οι γυναίκες (ψηλές, κοντές, αδύνατες, εύσωμες, νεαρές, μεγαλύτερης ηλικίας) μπορούμε να τολμησουμε πράγματα και να απολαύσουμε το κορμί μας». Αυτός μάλιστα, είναι ο πραγματικός λόγος που άγγιξε το επίμαχο σημείο του Κεχαγιά.

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή γυμνή