J2US: Συγκινημένη η Μαρία Μπακοδήμου στον ημιτελικό - Η ιστορία που εξομολογήθηκε

Μοιράστηκε ένα προσωπικό γεγονός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Συγκινημένη η Μαρία Μπακοδήμου στον ημιτελικό - Η ιστορία που εξομολογήθηκε

Ο μεγάλος ημιτελικός του J2US έχει ξεκινήσει και η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε με τον κόσμο μια προσωπική της ιστορία.

Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε το “Feliz Navidad” για να το τραγουδίσουν η Ζωή Δημητράκου και ο Λευτέρης Πανταζής.

Έτσι, μετά το τέλος της εμφάνισής τους, η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε ότι της λείπουν πολύ τα περσινά Χριστούγεννα και μέσα σε όλα αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία που κρύβεται πίσω από το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: “Πέρυσι τέτοια ημέρα ήμουν στην Ισπανία, στην Βαρκελώνη, είχε πάρα πολύ ωραίο καιρό… Όλα ήταν πολύ ωραία και ήταν και το τελευταίο μου ταξίδι αυτό στο εξωτερικό γιατί μετά δεν πήγαμε πουθενά και το θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία.

Στην παραλία, λοιπόν, είχε πολύ ωραία ημέρα – όπως ήταν η σημερινή – και έκαναν μπάνιο και τραγουδούσαν αυτό το τραγούδι και ήταν πολύ συγκινητικό. Το λέμε τώρα και σκέφτομαι μία άλλη εποχή. Δεν φανταζόμουν πέρυσι τέτοια μέρα ότι θα έχουμε τόσο περίεργες εμπειρίες”.

J2US: Ντουέτο για Βίσση - Βανδή; Και όμως είναι αλήθεια!

Όλα τα περιμέναμε το 2020, αλλά το ντουέτο από την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή για τον τελικό του J2US η αλήθεια είναι ότι μας εξέπληξε ως το έπακρον!

Οι δυο σπουδαίες τραγουδίστριες, έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια, θα βρεθούν στην ίδια σκηνή, πράγμα που το επιβεβαίωσε και ο Νίκος Κοκλώνης, και θα ερμηνεύσουν μεγάλες τους επιτυχίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωλιάς των Κου Κου το πρωί της Πέμπτης και συγκεκριμένα της Δήμητρας Καλφούντζου, σχεδιάζουν να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο με τραγούδι που θα γραφτεί ειδικά για τις δύο τραγουδίστριες.

Φαίνεται πως στον μεγάλο τελικό του J2US αναμένονται πάρα πολλές εκπλήξεις!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Φωλιά των Κου Κου παρακάτω: