Η τρυφερή ανάρτηση του Κεχαγιά για την Δανέζη μετά το τέλος του Big Brother

Τι δημοσίευσε λέτε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η τρυφερή ανάρτηση του Κεχαγιά για την Δανέζη μετά το τέλος του Big Brother

Μπορεί μετά το τέλος του Big Brother να μην έχουμε δει κάπου μαζί τον Δημήτρη Κεχαγιά και την Σοφία Δανέζη, ωστόσο ο πρώτος έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που αφορούσε την τραγουδίστρια.

Πολλές φορές και μέσα από δηλώσεις τους έχουν εξομολογηθεί την συμπάθεια που τρέφει ο ένας για τον άλλον, που εύκολα θα μπορούσε να γίνει και ένας μεγάλος έρωτας.

Μετά λοιπόν, την αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Δανέζη για το τι πραγματικά έκαναν κάτω από τα σεντόνια στο δωμάτιο, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, δημοσίευσε σε instastory στο προφίλ του ένα απόσπασμα από το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι της.

Με αυτό τον τρόπο ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους "χρόνια πολλά",

Κεχαγιάς Δανέζη  Big Brother

Οι δηλώσεις του Κεχαγιά για την σχέση του με την Σοφία Δανέζη

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν, επίσης, πριν από λίγες ημέρες καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει διατηρήσει μετά το παιχνίδι με τη Σοφία Δανέζη με την οποία ήρθε πολύ κοντά.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για όλα όσα έγιναν μεταξύ τους στο παιχνίδι και ξεκαθάρισε πως καλώς η κακώς με τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο σπίτι, ήσουν αναγκασμένος να βρίσκεσαι 24 ώρες το 24ωρο με κάποιον.

«Το ερωτευμένος άντρας το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές. Εκεί πέρα όλη αυτή η κατάσταση που ζούσαμε εμείς είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βλέπετε σε δυο ώρες επεισόδιο. Δεν πέρναγε η ώρα. Αναγκαστικά μπαίνεις συνέχεια στο ίδιο μοτίβο, θέλεις δε θέλεις. Όταν με έναν άνθρωπο είσαι κοντά, θα παρέρθεις κοντά.

Αντίστοιχα όταν με έναν άνθρωπο είσαι πιο απόμακρος αποξενώνεσαι περισσότερο. Φυσικά μιλήσαμε με τη Σοφία μετά το παιχνίδι. Επαφή με τη Σοφία έχουμε και θεωρώ πως θα κρατήσουμε επαφή.

Το που μπορεί να φτάσει όλο αυτό, το τι μπορεί να συμβεί, αν μπορεί να συμβεί, αυτό έχει πολλά ερωτηματικά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δούμε εκτός παιχνιδιού. Εγώ στοχεύτηκα επειδή στάθηκα κοντά στη Σοφία. Θα το ξαναέκανα. Απλά ο κόσμος ίσως να μη το έβλεπε τόσο σωστά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κεχαγιάς.