Σαν μοντέλο η 18χρονη κόρη του Απόστολου Γκλέτσου - Πόσο μοιάζουν;

Είναι κούκλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν μοντέλο η 18χρονη κόρη του Απόστολου Γκλέτσου - Πόσο μοιάζουν;

Σαν μοντέλο μοιάζει η 18χρονη κόρη του Απόστολου Γκλέτσου, Βασιλία, η οποία είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία του. Της κάνει κάθε χατήρι και την βάζει πάνω από όλα.

Μπορεί βέβαια, όπως είπαμε να μοιάζει με μοντέλο, ωστόσο η νεαρή Βασιλία Γκλέτσου, είναι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ενώ, λατρεύει τη ζωγραφική αλλά και η τέχνη της φωτογραφίας.

Στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης, όπως άλλωστε όλα τα παιδιά της ηλικίας της και μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες από τις βόλτες της, αλλά και πιο καλλιτεχνικές.

Αυτή είναι η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου

Απόστολος Γκλέτσος κόρη

«Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι' αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει "είμαι η κόρη του Γκλέτσου", να τη σέβονται. Ακόμη και οι εχθροί μου αναγνωρίζουν την τιμιότητά μου και το ότι είμαι αγωνιστής. Είμαι τίμιος αγωνιστής», είχε πει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Απόστολος Γκλέτσος για την κόρη του.

Να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες είχε μια περιπέτεια με την υγεία του και είχαν ανησυχήσει όλοι.

Από την άλλη, καλεσμένος στο Dot και τον ΣΚΑΙ ο Απόστολος Γκλέτσος είχε πει:

«Η μικρή είναι πάρα πολύ μικρή. Είναι 18,5 ετών. Φέτος, πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες. Δεν έφυγε από το σπίτι, γιατί ευτυχώς πέρασε στην Αθήνα. Δεν θέλει να φαίνεται. Της είπα σήμερα να έρθει μαζί μου στο γύρισμα και δεν ήθελε.

Κόρη απόστολου γκλέτσου

Η μάνα της κι εγώ το κάναμε έτσι, ώστε να μην τρελαθεί. Κάποια στιγμή για να τη δοκιμάσω της είπα μην πάρεις τον όνομά μου… πάρε της μαμάς σου για να μην σου φερθεί κάποιος άσχημα επειδή έχει προηγούμενα μαζί μου. “Τι είπες;” μου απάντησε κι έτσι ηρέμησα», αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος.