Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το Survivor - «Με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

Τους "άδειασε" κανονικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το Survivor - «Με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο Survivor, αποκαλύπτοντας το τηλεφώνημα που της έκαναν. Μάλιστα, αποκάλυψε και πως νιώθει με όλο αυτόν τον ντόρο που έγινε.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως οι παίκτες του Survivor ήδη βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και γνωρίζουμε ποιος κερδίζει το πρώτο έπαθλο.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το Survivor

«Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ ότι φεύγω για το Survivor. Δεν φεύγω για το Survivor. Όντως με είχαν πάρει τηλέφωνο, είχαμε μια επικοινωνία, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κοντά στο να το κλείσουμε. Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους χωρίς να συναινέσω. Δεν ξέρω αν είναι από τον ΣΚΑΙ ή από τις εκπομπές, δηλαδή δεν γίνεται να βγάζουν ακόμα και τα ποσά…

Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και τους είπα ότι έχω δυο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, έχω υπαλλήλους, δεν γίνεται να τα αφήσω όλα. Δεν με πειράζουν ούτε οι αντίξοες συνθήκες ούτε η πείνα, με πειράζει ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω όλο το επαγγελματικό μου κομμάτι», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Αυτά είναι τα χρήματα που πρότειναν στην Ιωάννα Τούνη για να πάει στο Survivor

Η Ιωάννα Τούνη είναι καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων θέλησε απαντήσει ανοιχτά για την πρόταση που δέχθηκε και απέρριψε, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή αλλά και στα χρήματα που της προσέφερε η παραγωγή.

Η αγαπημένη influencer βρέθηκε και πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος πριν από λίγο καιρό μιας και έγινε γνωστό πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί τη θέλει στον νέο κύκλο του Survivor.

Ενώ οι φήμες την ήθελαν να έχει κλείσει με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και να φεύγει για Άγιο Δομίνικο, εκείνη ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να λάβει μέρος στο Survivor.

«Έχω δύο εταιρείες έχω 12 υπαλλήλους, δεν μπορώ να σηκωθώ να φύγω, να αφήσω το κινητό μου και τα πάντα πίσω και να τα βρω στάχτη.

Από χρήματα μου είπαν ότι σκέφτονται να μου δίνουν 4.500 την εβδομάδα. Δεν μπορώ να πάω γιατί το κέρδος που αφήνω πίσω είναι πολύ μεγαλύτερο», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι είναι μέσα στα δημοφιλέστερα πρόσωπα της Google για το 2020.