Αποθέωση για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Instagram μετά το Big Brother - «Είσαι είδωλο»

Πήραν "φωτιά" τα σχόλια κάτω από τη νέα της ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποθέωση για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Instagram μετά το Big Brother - «Είσαι είδωλο»

Μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά το τέλος του Big Brother και οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν στα σχόλια με πολλούς να την χαρακτηρίσουν «είδωλο».

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, "χτύπησε" ξανά με νέα ανάρτηση με φωτογραφίες που της έφτιαξαν τα fan club της και τα σχόλια από κάτω είναι δεκάδες με τους followers της να την αποθεώνουν.

Έχετε δει ωστόσο που ο Τάκης Ζαχαράτος ντύθηκε Άννα Μαρία και την υποδύθηκε; Το βίντεο του θα σας κάνει να "λιώσετε" από τα γέλια.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη από το Big Brother

«ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΓΩΜΈΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΝΑ ΜΑΣ ΔΡΟΣΊΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ .. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΗ ΜΙΑ ΑΝΗΦΌΡΑ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΑΣ..ΈΤΣΙ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΑΠΕΙΝΏΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΈ ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ...

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΆΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΛΟ.. ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΑ FAN PAGES ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ...ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ..ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΗΜΈΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΆ ΤΗΣ ΣΥΝΝΕΦΙΆΣ..ΜΠΟΥΜ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ».

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother Instagram

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας στο Love it μετά το Big Brother

«Αυτό ήμουν, αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω. Πάντα ενδιαφερόμουν να μιλάω με τον κόσμο. Έβρισκα αφορμή. Δεν είδα ποτέ το έπαθλο ως χρηματικό, αλλά ως έπαθλο αγάπης. Το παράπονό μου ήταν πως δεν με κατανόησαν, γιατί ήμουν ανοιχτό βιβλίο. Τους δικαιολογούσα πάρα πολλές φορές. Τους έδωσα φροντίδα. Ένιωθα πως θα πάω σε ένα σπίτι, θα είμαστε όλοι εκεί και θα είναι και η ώρα που η Άννα Μαρία θα παίξει. Θα χαρεί/ Ήταν φορές που έπαιξα και γέλασα. Αλλά αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι πέρασα έντονες δύσκολες στιγμές.

Έχω λάβει τόση αγάπη από όλο τον κόσμο. Έχω άγνοια. Δε ξέρω ποιος με συμπαθεί και ποιος με αντιπαθεί. Δε μου αρέσει η λέξη “μισώ”. Αν με κάνετε αν νιώσω όμορφα θα σας κάνω να περάσετε ακόμη πιο όμορφα.

Ειλικρινά πήγα εκεί για να περάσω τα όμορφα μου μηνύματα. Να είμαστε όλοι μονιασμένοι. Ένιωσα άπειρες φορές ότι πατούσαν τις αξίες μου. Ένιωθα πως τις κατέστρεφαν με τη συμπεριφορά τους και παρόλα αυτά τους δικαιολογούσα. Φυσικά θα συνεχίσω να εργάζομαι ως δικηγόρος. Μου έλειψε η αγάπη από τους συγκατοίκους μου. Από το πρωί σηκωνόμουν με το χαμόγελο και τους πείραζα. Μετά κάτι γινόταν. Έκανα αυτά τα παράξενα και κάποιος κόσμος νόμιζε πως τρελάθηκα.

Καλό είναι να μιλάς στον εαυτό σου, για να ξέρεις τι σου γίνεται. Προσπαθούσαν να με κάνουν να πιστέψω πως είμαι τρελή. Τους έλεγα πως θα με κάνετε να το πιστέψω πως είμαι τρελή και μετά θα γίνει εδώ της …τάνας.

Σε αυτούς που λένε πως έπαιζα θέατρο συνήθως λένε πως όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις συνεχόμενα… Θέατρο, θέατρο. Είναι αυτός που κάνει το θέατρο. Δεν έβλεπαν την καμπούρα τους και πάντα τους δικαιολογούσα. Ήμουν η μοναδική παίκτρια που δε ρώτησα ποτέ συμπαίκτη μου αν με ψήφισε. Έχω σκεφτεί πως θα αξιοποιήσω το έπαθλο. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου. Τους φίλους και τους γνωστούς που ξέρω. Και ένα σωρό αγνώστους που θέλουν βοήθεια» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία.