Ξέσπασε ο Γιάννης Καπετάνιος για το εμβόλιο του κορωνοϊού: «Εννοείται πως θα το κάνω»

Όσα είπε για αυτά που ακούει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Γιάννης Καπετάνιος για το εμβόλιο του κορωνοϊού: «Εννοείται πως θα το κάνω»

Ο Γιάννης Καπετάνιος, μίλησε για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην ζωή μας με τον κορωνοϊό αλλά και για το εμβόλιο που θα κάνει, ξεσπώντας για τα όσα ακούει.

Ο γνωστός ηθοποιός, που αντιμετώπισε κάποιες δύσκολες στιγμές, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού και μίλησε έξω από τα δόντια.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καπετάνιο για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Πιστεύεις στον κορωνοϊό;

Πιστεύω στον κορωνοϊό, πρόσφατα έκανα το εμβόλιο της γρίπης. Όταν πήγαινα να ταξιδέψω, για να βγάλω φυλλάδιο και να μπορέσω να μπαρκάρω σε χώρες όπως η Ινδία, οι Λατινικές χώρες, που ακόμα το σύστημά τους δεν ήταν τόσο αναπτυγμένο, έκανα 8 εμβόλια, αλλιώς δεν έβγαζες φυλλάδιο για να φύγεις.

Γιάννης Καπετάνιος δηλώσεις εμβόλιο κορωνοϊού

Θα κάνεις το εμβόλιο για τον κορωνοϊό;

Φυσικά, εννοείται πως θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Ακούω γύρω-γύρω που λένε ότι είναι γονιδιακή θεραπεία, ότι θα βάλουν κάτι στον οργανισμό μου να τον αλλοιώσουν… Αυτά που λέει ο Τράγκας, βασιζόμενος σε κάποιους επιστήμονες που δεν τους ξέρω; Ότι θα προκαλέσει αργότερα αρτηριοσκλήρωση, δηλαδή έβαλε ο διάβολος φόρα να αφανίσει τον πλανήτη;

Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Καπετάνιου

Γιάννης Καπετάνιος

Δύσκολα Χριστούγεννα έχεις αντιμετωπίσει;

Δύσκολα Χριστούγεννα ήταν τότε που μικρός είχα αρρωστήσει, τον μήνα Νοέμβριο, την περίοδο που μαζεύαμε ελιές στο χωριό, κι ήμουν 4 μήνες μέσα στο σπίτι, σ’ ένα δωμάτιο… Είχα πάθει ηπατίτιδα. Ήμουν 15 χρονών τότε… Αρρώστησα Νοέμβριο και βγήκα από το σπίτι το Πάσχα. Μόλις βγήκα από το σπίτι, ήμουν πιο παχύς και πιο ψηλός, δεν με γνώριζε κανένας, γιατί ήμουν σαν καλαμάκι αδύνατος. Το παρατσούκλι μου ήταν “καλάμι”, έτσι με φώναζαν τα παιδιά για να με πειράξουν. Είχα πολύ αδύνατα πόδια. Έμεινα 4 μήνες μέσα στο σπίτι, έτρωγα τα καλύτερα, δεν αισθανόμουν τίποτα, αλλά έπρεπε να μείνω μέσα απομονωμένος. Μιλάμε για τη δεκαετία του ’70… Ευτυχώς εξαλείφθηκε, κι ούτε είχα ποτέ πρόβλημα.

Με την καραντίνα πως τα πας;

Το σπίτι μου αρέσει και κάθομαι πολλές φορές μεγάλα χρονικά διαστήματα μέσα, δεν έχω πρόβλημα, είμαι προσαρμοστικός, όπου με βάλεις, θα βρω τρόπο να σκοτώνω τον χρόνο μου ή θα κοιμάμαι για να ξεχνάω την πείνα και τον πόνο μου… Όπως έκανα κάποτε…

Κοιμόσουν για να μην πεινάς;

Όταν πείναγα… Δεν υπήρχαν περίοδοι που πεινούσα; Είχα να φάω τότε που ήμουν στο θέατρο Τέχνης; Κοιμόμουν πολλές ώρες, κι όταν κοιμάσαι δεν πεινάς… Έπεφτα για ύπνο για να μην σκέφτομαι τι θα κάνω, να μην έχω προβλήματα, να περνάει η ώρα, η μέρα… Έπειτα ξυπνούσα και πάντα έβρισκα τι θα κάνω. Η μεγαλύτερη συντροφιά είναι το διάβασμα, ούτε η τηλεόραση, ούτε η εικόνα.