Παντρεύονται Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας;

Έβαλε τέλος στις φήμες η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύονται Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας;

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πολλές είναι οι φήμες που έχουν βγει κατά καιρούς και τους θέλουν να παντρεύονται. Σε όλε αυτές ωστόσο, έρχεται να βάλει τέλος η τραγουδίστρια, μιλώντας ανοιχτά.

Ακολουθεί η συνέντευξη της Τάμτας στο 7 ημέρες tv:

- Έβλεπα την τόσο ωραία κουβέ­ντα σας στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Μου άρεσε με­ταξύ άλλων ότι στη συζήτηση σας, μιλώντας για τον Πάρη Κασιδόκωστα, ανέφερες πως η σχέση σας δεν εμπεριέχει μόνο έ­ρωτα αλλά και αγάπη, Είναι ό,τι πολυτιμότερο, φαντάζομαι, αυτό για ένα ζευγάρι.

Η ουσία της ζωής βρίσκεται στην αγάπη. Αισθάνομαι τυ­χερή όχι μόνο όταν αγαπιέμαι αλλά και όταν αγαπώ αληθινά. Δεν υπάρχει κάτι σπουδαιότε­ρο. Αγάπη σημαίνει μοιρασιά και αφοσίωση.

0 Υπάρχει στην άλλη όψη του μυα­λού σου ο γάμος;

Όχι, δεν υπάρχει μέχρι στιγ­μής.

Να σημειώσουμε πως η πιο πρόσφατη σπάνια δημόσια εμφάνιση τους ήταν στην παραλία.

Συνεργασία για Τάμτα και Πάρι Κασιδόκωστα - Δείτε το νέο της βίντεο κλιπ

Η Τάμτα μαζί με τον αγαπημένο της Πάρι Κασιδόκωστα, αποφάσισαν να συνεργαστούν προκειμένου να γυρίσουν μαζί το βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας για το remake της γνωστής επιτυχίας της «Σ'αγαπώ», μέσα στον κήπο τους!

Οι δυο τους τηρούν την καραντίνα και γι' αυτό το λόγο μένουν συνέχεια στο σπίτι και αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις.

Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως θα αφήσουν τις καριέρες τους να πάνε πίσω, και για το λόγο αυτό, το αγαπημένο ζευγάρι γύρισε το καινούργιο βίντεο κλίπ της Τάμτα στο σπίτι του Πάρι Κασιδόκωστα και συγκεκριμένα στον κήπο του, χρησιμοποιώντας έναν λευκό τοίχο και ροζ φώτα.

Με μία πρώτη ματιά που ρίξαμε ωστόσο, μπορούμε να πούμε πως το βίντεο κλιπ είναι σαν να έχει γυριστεί από επαγγελματίες σε στούντιο, μιας και αποτελεί μία πολύ καλή προσπάθεια. Το τραγούδι αποτελεί remake του «Σ'αγαπώ» που ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια της Τάμτα.

Δείτε μερικά αποκλειστικά πρώτα πλάνα που προέβαλε η εκπομπή «Στην φωλιά των κουκου»: