Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Έλα χαμογέλα - «Πάσχω από...»

Το έχει πολύς κόσμος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Έλα χαμογέλα - «Πάσχω από...»

Μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», σήμερα το πρωί. Ο γυμναστής - παρουσιαστής, έκανε γνωστό πως πάσχει από δυσλεξία.

Συγκεκριμένα, το γεγονός έκανε γνωστό όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της στήλης «Εκπαιδευτική Τηλεόραση» του Παύλου Σταματόπουλου, του ζητήθηκε και να σηκωθεί στον πίνακα και να πει έναν γλωσσοδέτη.

«Με δυσλεξία σηκώνεις εμένα; Εγώ δίνω προφορικά», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ωστόσο, σηκώθηκε τελικά για να πει τη φράση: «Κάστανα βραστά σκαστά με τη βραστή σκαστή κουτάλια» και τα κατάφερε, μετά την σπόντα για το γάμο του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Κωνσταντίνος Βασάλος δυσλεξία

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και τον βλέπουμε στο Έλα χαμογέλα;

Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ έχει καταγωγή από την Σίφνο και την Καρδίτσα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το body building. Έναυσμα για την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο άθλημα ήταν η οικογένειά του καθώς ο πατέρας του, Γιάννης Βασάλος, και η αδερφή του ήταν πρωταθλητές στο body building. Παράλληλα με την ενασχόληση του ως επαγγελματίας αθλητής υπήρξε γυμναστής δουλεύοντας στο γυμναστήριο του πατέρα του.

Στις αρχές του 2017 δήλωσε συμμετοχή στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 7 χρόνια. Τελικά ύστερα από διάφορα δοκιμαστικά επιλέχτηκε ως ένας από τους 13 συμμετέχοντες στην ομάδα των "Μαχητών". Για τα γυρίσματα του παιχνιδιού εγκαταστάθηκε στον Άγιο Δομίνικο για 6 περίπου μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού. Στον προημιτελικό του κύκλου αυτού το τηλεοπτικό κοινό τον επέλεξε για την τελική τριάδα μαζί με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη κατακτώντας την τρίτη θέση

Από της αρχές του Σεπτεμβρίου του 2017 υπήρξαν φήμες ότι είχε σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Λίγους μήνες αργότερα βγήκε ο ίδιος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου τον Δεκέμβριο και το ανακοίνωσε ότι είναι ζευγάρι.

Μετά την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από το παιχνίδι αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση. Τη σεζόν 2017-2018 υπήρξε συμπαρουσιαστής της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην ψυχαγωγική εκπομπή "Εδώ" που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ακολούθησε η εκπομπή "Εδώ Survivor" που αργότερα μετονομάστηκε σε "Survivor Panorama" από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2018 με κεντρική παρουσιάστρια και πάλι την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Πλέον είναι συμπαρουσιαστής της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" που μεταδίδεται από το Open κάθε Σαββατοκύριακο.